28 / 03 / 2024

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017'de!

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017'de!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.



Denizİstanbul projesi ile Yakuplu Sahili'nde deniz ile iç içe yeni bir hayat başlıyor. İstanbul'a değer katan birçok sembol projeye imza atan Keleşoğlu tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul, konut alanları, sosyal tesisleri, rekreasyon alanları, okulu, hastanesi, AVM'si, West İstanbul Marina' sı ve 1.5 kilometrelik sahili ile İstanbullulara hayal ettikleri bir kent hayatını vadediyor.


Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017 de!


Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Keleş, Dursun Keleş, Holding İcra Kurulu Başkanı Özgür Tuğrul, Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir ve Kraft Mimarlık'tan Hakan Bağcı'nın katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Denizİstanbul'un konut etaplarından Mercan Konakları ve Marina Evleri ile ilgili bilgi paylaşıldı.




Toplantının açılış konuşmasını yapan Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkam Mustafa Keleş, Denizİstanbul projesinin Keleşoğlu markası için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Keleş, "1976 yılından bu yana Capacity, Koru Florya, Vadistanbul, Pelican Hill, Ataköy Konakları, Arketip, Yalın Evler gibi sektöre ve bölgelere değer katan birçok sembol proje ürettik. Şimdi de tüm bu bilgi ve birikimimiz ile yola çıkarak İstanbul'un en büyük sahil kasabasını, Denizistanbul'u tasarladık" dedi.


Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017 de!


1 milyon 200 bin m2'lik bir alana yayılan Denizİstanbul projesini global trendleri ve müşteri beklentilerini yakından inceleyerek hayata geçirdiklerini belirten Keleş, "Artık insanlarımız büyük kentlerin karmaşasından kaçabilecekleri, sevdiklerine daha fazla vakit ayırabilecekleri yavaş ve sakin hayatları tercih ediyor. Denizi ve İstanbul'u bir araya getiren İstanbul'un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul bu hayali gerçeğe dönüştürüyor" diye konuştu.


Denizİstanbul, kent hayatını, deniz ve doğa ile buluşturuyor


Lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre ve Deniz Otobüsü iskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan Denizİstanbul, sadece bir konut projesi değil.


Denizistanbul, deniz kenarındaki kafeleri, restoranları, okulu, hastanesi, AVM'si, su sporları merkezi, güvenle ve keyifle dakikalarca yürünebilecek 1,5 kilometrelik kumsalı ve West İstanbul Marina'sı ile kent hayatıyla doğayı ve denizi buluşturan yeni bir yaşam sunuyor.


Denizİstanbul un tanıtım toplantısında konuşan Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, projenin detayları hakkında bilgi verdi. Fuat Keleş, Denizİstanbul'un doğayla denizin buluştuğu, her ayrıntısı özenle düşünülen mimarisi ile yatay yerleşim modelinin çağdaş yorumu olduğunu söyledi. Hayatlarını değiştirmek isteyen herkesi Denizİstanbul'a davet eden Keleş, Sevdikleriniz ile birlikte 'mutluluk işte bu' diyeceğiniz bir hayat çok yakınınızda" dedi.


Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017 de!


Denizİstanbul'un son etabı Mercan Konakları, az katlı apartman konseptini yeniden yorumluyor


Fuat Keleş konuşmasında Denizİstanbul'un Kalyon Evleri ve Marina Evleri'nin ardından temeli atılan Mercan Konakları hakkında bilgi verdi. Keleş, yıllar önce ilk örneklerini Ataköy'de tasarladıkları az katlı apartman dairesi konseptini Mercan Konakları'nda yeniden yorumladıklarını söyledi.


Tüm daireleri deniz manzaralı olan Mercan Konaklarının her katında 2 daire bulunuyor. Mercan Konakları'nda yer alan 1+1 daireler 82 m2, 4+1 daireler ise 211 m2'lik büyüklükte tasarlandı. Lüksü, konforu ve fonksiyonu bir araya getiren Mercan Konakları, "Teras Bahçe" ve "Balkon Bahçe" alternatifleri ile konak içinde müstakil bahçe ayrıcalığını sunuyor. Mercan Konaklan yere kadar uzayan pencereleri ve Fransız balkonları ile doğa ve ev arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor.


Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017 de!


Denizİstanbul, kentsel yaşam standardını ve beklentileri değiştiriyor


Denizİstanbul, 20 farklı parselde, 12 farklı fonksiyonun bir bütün olarak tasarlanması ile doğdu. Yerleşimde, yapılar birbirlerinin görüşünü kesmeyecek şekilde, yükseklikleri denize doğru alçalarak konumlanıyor. Blokların manzara hakimiyetinin, kaydırmalı yerleşim anlayışı ile sağlandığı Denizİstanbul'da, blok aralarında minimum 20m mesafe aralıklarla farklı büyüklükte bahçe alanları yer alıyor. Bu alanlara ek olarak peyzaj tasarımında kurgulanan kesintisiz su öğeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları parseller arası sürekliliği sağlıyor. Deniz kıyısında mevcut marinaya ek olarak tasarlanan restoran, cadde dükkanları, otel ve sosyal tesis alanları ise Denizİstanbul sakinlerine sosyal hayatin canlılığını sunuyor.


Denizİstanbul'u tasarlayan Kraft Mimarlık'ın ortaklarından Hakan Bağcı ise toplantıda yaptığı konuşmasında İstanbul gibi yoğun ve çarpık bir dokuya sahip bir kentte çevre ile uyumlu yapılar tasarlamanın zorlu bir sınav olduğunu söyledi ve Denizİstanbul'u İstanbul alternatif bir yerleşme olarak planladıklarını belirtti. Bağcı, Denizİstanbul'u bir kentin sahip olduğu tüm yaşam birimlerini makro ölçekte tasarlama imkanı veren yeni bir yaşam projesi olarak tanımladı ve "Denizİstanbul ile kent hayatına yeni bir anlayış getirerek, İstanbulluların yaşam standartlarını ve beklentilerini değiştireceğiz" dedi.


Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017 de!


Tamamının 2021 yılında bitmesi planlanan Denizİstanbul'da yer alan Kalyon Evleri 2016 nın Ağustos ayında, Marina Evleri 2017 yılının Mayıs ayında, Mercan Konakları ise 2017 yılının Kasım ayında sakinleri ile buluşacak.


Telefon : 444 41 51

Web: http://denizistanbul.com/



Haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Keleşoğlu'nun 'İstanbul’un en büyük sahil kasabası' sloganıyla hayata geçirdiği Denizİstanbul projesi, 4.500 TL metrekare fiyatıyla satışa sunuldu. Denizİstanbul'un Keleşoğlu için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, metrekare fiyatlarının lansmana özel olarak 4.500 TL olarak belirlendiğine, lansmandan sonra rakamlarda hemen artışa gidileceğine dikkat çekti.  


AVM'Sİ, MARİNASI VAR 


1.2 milyon metrekarelik alana yayılan Denizİstanbul'u global trendleri ve müşteri beklentilerini inceleyerek hayata geçirdiklerini anlatan Keleş, projenin kafeleri, restoranları, okulu, hastanesi, AVM'si, kumsalı ve marinasıyla kent hayatıyla doğayı buluşturduğunu ifade etti.  


Akşam


Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Keleşoğlu Holding'in Yakuplu'da start verdiği 1 milyar dolara mal olacak projesinde 1.5 kilometre kumsal bulunuyor. 4.500 konutun yapılacağı projede metrekare fiyatı 4.500 lira olarak belirlendi Keleşoğlu'nun "İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizîstanbul projesi tanıtıldı. Toplantıda Denizîstanbul'un konut etaplarından Mercan Konakları ve Marina Evleri ile ilgili bilgi paylaşıldı. 


Yakuplu'daki 4 bin 500 konut ve 87 villadan oluşan proje 1 milyar dolara çıkacak, ortalama metrekare fiyatı ise 4.500 lira olacak. 

Denizîstanbul, deniz kenarındaki kafeleri, restoranları, okulu, hastanesi, AVM'si, su sporları merkezi, güvenle ve keyifle yürünebilecek 1.5 kilometrelik kumsalı ve West İstanbul Marina'sı ile kent hayatıyla doğayı ve denizi buluşturan yeni bir yaşam sunuyor. 


4+1'LER 211 METREKARE 

1 milyon 200 bin m2'lik bir alana yayılan Denizîstanbul projesini global trendleri ve müşteri beklentilerini yakından inceleyerek hayata geçirdiklerini belirten Keleşoğlu Holding Başkanı Mustafa Keleş, "Artık insanlarımız büyük kentlerin karmaşasından kaçabilecekleri, sevdiklerine daha fazla vakit ayırabilecekleri yavaş ve sakin hayatları tercih ediyor" diye konuştu. Keleş, Denizîstanbul projesinin Keleşoğlu markası için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Tüm daireleri deniz manzaralı olan Mercan Konakları'nm her katında 2 daire bulunuyor. Mercan Konakları'nda yer alan 1 + 1 daireler 82 m2, 4+1 daireler ise 211 m2'lik büyüklükte tasarlandı. 


Habertürk



Haber Vahdet gazetesinde şöyle yer aldı:

Keleşoğlu tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul, konut alanları, sosyal tesisleri, rekreasyon alanları, okulu, hastanesi, AVM'si ve 1.5 kilometrelik sahili ile İstanbullulara hayal ettikleri bir kent hayatını vadediyor.


"İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizİstanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, 1 Aralık Salı günü düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Keleş, Dursun Keleş, Holding İcra Kurulu Başkanı Özgür Tuğrul, Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir ve Kraft Mimarlık'tan Hakan Bağcı'nın katılımı ile gerçeklesen toplantıda, Denizİstanbul'un konut etaplarından Mercan Konaklan ve Marina Evleri ile ilgili bilgi paylaşıldı. 


DÖNÜM NOKTASI 


Toplantının açılış konuşmasını yapan Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Denizİstanbul projesinin Keleşoğlu markası için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. 


Keleş, "1976 yılından bu yana Capacity, Koru Florya, Vadistanbul, Pelican Hill, Ataköy Konakları, Arketip, Yalın Evler gibi sektöre ve bölgelere değer katan birçok sembol proje ürettik. Şimdi de tüm bu bilgi ve birikimimiz ile yola çıkarak İstanbul'un en büyük sahil kasabasını, Denizİstanbul'u tasarladık" dedi.

 

KENT HAYATINI DOĞA İLE BULUŞTURUYOR


Lokasyon olarak Atatürk Havalimanına 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre ve Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan Denizİstanbul, sadece bir konut projesi değil. Denizİstanbul, deniz kenarındaki kafeleri, restoranları, okulu, hastanesi, AVM'si, su sporları merkezi, güvenle ve keyifle dakikalarca yürünebilecek 1.5 kilometrelik kumsalı ve West İstanbul Marina'sı ile kent hayatıyla doğayı ve denizi buluşturan yeni bir yaşam sunuyor. 


YAPILAR BİRBİRLERİNİN GÖRÜŞÜNÜ KAPATMIYOR


Denizİstanbul, 20 farklı parselde, 12 farklı fonksiyonun bir bütün olarak tasarlanması ile doğdu. Yerleşimde, yapılar birbirlerinin görüşünü kesmeyecek şekilde, yükseklikleri denize doğru alçalarak konumlanıyor. Denizistanbul'da, blok aralarında minimum 20m mesafe aralıklarla farklı büyüklükte bahçe alanları yer alıyor. Bu alanlara ek olarak peyzaj tasarımında kurgulanan kesintisiz su öğeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları parseller arası sürekliliği sağlıyor. Deniz kıyısında mevcut marinaya ek olarak tasarlanan restoran, cadde dükkanları, otel ve sosyal tesis alanları ise Denizİstanbul sakinlerine sosyal hayatin canlılığını sunuyor. Tamamının 2021 yılında bitmesi planlanan Denizİstanbul'da yer alan Kalyon Evleri 2016'nın Ağustos ayında, Marina Evleri 2017 yılının Mayıs ayında, Mercan Konakları ise 2017 yılının Kasım ayında sakinleri ile buluşacak. 


Vahdet Gazetesi



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Keleşoğlu, Beylikdüzü Yakuplu sahilinde İstanbul'un en büyük sahil kasabası olacak Deniz İstanbul projesini tanıttı. 4 bin 610 konut ile 319 villalı projeye 1 milyar dolar yatırım yapılacak 


KELEŞOĞLU, Yakuplu sahilinde yükselecek Deniz İstanbul projesini görücüye çıkardı. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak proje için 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak. 


Metrekare fiyatı 4 bin 500 TTden başlayan Deniz İstanbul'da 4 bin 610 konut, 319 villa, otel, AVM, hastane ve okullar da yer alacak. Yakuplu sahilindeki projede ayrıca rekreasyon alanları, West İstanbul Marina ve 1.5 kilometrelik sahil şeridi de yer alıyor. 


İstanbul'un en büyüğü oluyor 

Deniz İstanbul'un lansmanında konut etaplarından Mercan Konakları ve Marina Evleri ile Kalyon Evleri hakkında konuşan Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş," Projede kişi başına 15 metre yeşil alan ile evler arasmda 25-69 metre aralık bulunuyor. Böylece daha ferah bir yaşam alanı oluşuyor. Artık insanlarımız büyük kentlerin karmaşasından kaçabilecekleri salon hayatları tercih ediyor. İstanbul'un en büyük sahil kasabası Deniz İstanbul ile bu hayali gerçeğe dönüştürüyoruz" diye konuştu. 


2021'de tamamlanacak 

Üç etabı devam eden projede 9 parselde daha çalışmaların başlayacağını belirten Keleş, projenin ilk üç etabının sırasıyla Ağustos 2016, Mayıs 2017 ve Kasım 2017'de teslim edileceğini aktardı. Projenin tamamının ise 2021 yılında bitirileceğini dile getiren Keleş, "Burası çok prim yapacak. Türkiye'de böyle büyük bir sahil kasabası daha yok. İçinde her ihtiyaç düşünülerek ona göre konumlandı" diye konuştu. Keleş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş ise yatay yapılaşmayla Avrupa standartlarında bir proje hayata geçirdiklerini belirterek, "Burada az yerleşimli konsept sağlayacağız" diye konuştu. 


Proje alanının ilk önce Polonyalı Enelka şirketi tarafından yapılmaya başlandığını hatırlatan Keleş/'Enelka 64 villayı bitirdi ve çekildi. Sonrasında 2006 yılında Eston burayı devraldı. Eston da parasal sıkıntılardan dolayı Kalyon Mahallesi'nin yarısını yapıp bıraktı. Bizden önce projenin yüzde 15'i yapılmıştı. TMSF'den 47 milyon dolara aldık"dedi. Lansmana katılan TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül ise,"Tüm sorunları etkin bir şekilde çözmek isterken kamunun iyiliğini de düşündük. Güzel ve olumlu bir adım oldu"dedi. 


Yeni Yüzyıl 



 

Haber Ekonomi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Keleşoğlu Holding, TMSF'den 75 milyon dolara satın aldığı Beylikdüzü Yakuplu'daki Eston Deniz projesini 1 milyar dolar yatırımla Denizîstanbul adıyla satışa çıkardıKeleşoğlu Holding'in Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği Denizîstanbul projesi tanıtıldı. Daha önce Eston Yapı'ya ait olan ve şirketin borçları nedeniyle TMSF'ye devredilen î 5 îrirdl projeyi Keleşoğlu Holding 75 milyon dolara TMSF'den satın almıştı. 1 milyar dolar inşaat maliyetine sahip Denizİstanbul'un tanıtım toplantısına Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Keleş, Keleşoğlu Holding İcra Kurulu Başkanı Özgür 4 milyar dolara Sahil kasabası inşa ediyor Tuğrul katıldı. Toplantıda konuşan Mustafa Keleş, şimdiye kadar projenin yüzde 15-16'lık kısmının eski sahipleri tarafından yapılıp satıldığını belirterek, "Biz 75 milyon dolara TMSF'den satın aldık. Şu anda projede metrekare fiyatı 4.500 TL. İleride bu artacak. Buranın çok prim yapacağına inanıyoruz" dedi. 


1 milyon 200 bin m2'lik bir alana yayılan Denizİstanbul projesini global trendleri ve müşteri beklentilerini yalçından inceleyerek hayata geçirdiklerini belirten Keleş, "Artık insanlarımız büyük kentlerin karmaşasından kaçabilecekleri, sevdiklerine daha fazla vakit ayırabilecekleri yavaş ve sakin hayatları tercih ediyor. Denizi ve İstanbul'u bir araya getiren İstanbul'un en büyük sahil kasabası Denizîstanbul bu hayali gerçeğe dönüştürüyor" diye konuştu. 


Keleşoğlu Holding Yönetim kurulu Üyesi Fuat Keleş de, projede 4.610 konut ile 310 villanın yer aldığı belirterek, projenin ilk etabı Kalyon Evleri'nde 202 villa ile 140 konut, Marina Evleri'nde 87 villa, Mercan Konakları'nda 1.009 konutun yer aldığını kaydetti. 


Projede yer alan Deniz Cafe'de 50, AVM'de 180 dükkân yer aldığını belirten Fuat Keleş, ayrıca 300 odalı otel ile 318 birimi olan Home-Ofis'in de projede yer aldığını ve ilerleyen zamanlarda bunların da inşaatına başlanacağını söyledi. Denizİstanbul'da okul ve 250 yatak kapasiteli hastane de yer alıyor.


Ekonomi Gazetesi





Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Keleşoğlu Holding, TMSF'den 75 milyon dolara satın aldığı Beylikdüzü Yakuplu'daki Eston Deniz projesini 1 milyar dolar yatırımla Denizİstanbul adıyla satışa çıkardı. 


İstanbul'da Bakırköy Capacity, Ataköy Konakları, Koru Florya, Pelican Hill gibi projeler gerçekleştiren Keleşoğlu Holding, Yakuplu sahilinde Denizİstanbul konut projesini başlattı. Keleşoğlu Holding'in Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği Denizİstanbul projesi tanıtıldı. Daha önce Eston Yapı'ya ait olan ve şirketin borçları nedeniyle TMSF'ye devredilen projeyi Keleşoğlu Holding 75 milyon dolara TMSF'den satın almıştı. 1 milyar dolar inşaat maliyetine sahip Denizİstanbul'un tanıtım toplantısına Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Keleş, Keleşoğlu Holding İcra Kurulu Başkanı Özgür Tuğrul katıldı. Toplantıda konuşan Mustafa Keleş, şimdiye kadar projenin yüzde 15-16'lık kısmının eski sahipleri tarafından yapılıp satıldığını belirterek, "Biz 75 milyon dolara TMSF'den satın aldık. Şu anda projede metrekare fiyatı 4.500 TL. İleride bu artacak. Buranın çok prim yapacağına inanıyoruz" dedi. 1 milyon 200 bin m2'lik bir alana yayılan Denizİstanbul projesini global trendleri ve müşteri beklentilerini yakından inceleyerek hayata geçirdiklerini belirten Keleş, "Artık insanlarımız büyük kentlerin karmaşasından kaçabilecekleri, sevdiklerine daha fazla vakit ayırabilecekleri yavaş ve sakin hayatları tercih ediyor. Denizi ve İstanbul'u bir araya getiren İstanbul'un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul bu hayali gerçeğe dönüştürüyor" diye konuştu. Keleşoğlu Holding Yönetim kurulu Üyesi Fuat Keleş de, projede 4.610 konut ile 310 villanın yer aldığı belirterek, projenin ilk etabı Kalyon Evleri'nde 202 villa ile 140 konut, Marina Evleri'nde 87 villa, Mercan Konaklarında 1.009 konutun yer aldığını kaydetti. Projede yer alan Deniz Cafe'de 50, AVM'de 180 dükkân yer aldığını belirten Fuat Keleş, ayrıca 300 odalı otel ile 318 birimi olan Home-Ofis'in de projede yer aldığını ve ilerleyen zamanlarda bunların da inşaatına başlanacağını söyledi. Denizİstanbul'da okul ve 250 yatak kapasiteli hastane de yer alıyor. Denizİstanbul'u tasarlayan Kraft Mimarlık'ın ortaklarından Hakan Bağcı ise toplantıda yaptığı konuşmasında İstanbul gibi yoğun ve çarpık bir dokuya sahip bir kentte çevre ile uyumlu yapılar tasarlamanın zorlu bir sınav olduğunu söyledi ve Denizİstanbul'u İstanbul alternatif bir yerleşme olarak planladıklarını belirtti. Bağcı, Denizİstanbul'u bir kentin sahip olduğu tüm yaşam birimlerini makro ölçekte tasarlama imkanı veren yeni bir yaşam projesi olarak tanımladı ve "Denizİstanbul ile 20 farklı parselde, 12 farklı fonksiyon Denizİstanbul, 20 farklı parselde, 12 farklı fonksiyonun bir butun olarak tasarlanması ile doğdu. Yerleşimde, yapılar birbirlerinin gorusunu kesmeyecek şekilde, yükseklikleri denize doğru alçalarak konumlanıyor. Blokların manzara hakimiyetinin, kaydırmalı yerleşim anlayışı ile sağlandığı Denizİstanbul'da, blok aralarında minimum 20m mesafe aralıklarla farklı büyüklükte bahçe alanları yer alıyor. Bu alanlara ek olarak peyzaj tasarımında kurgulanan kesintisiz su ogelerı, yuruyus ve bisiklet parkurları parseller arası sürekliliği sağlıyor. Deniz kıyısında mevcut marınaya ek olarak tasarlanan restoran, cadde dükkanları, otel ve sosyal tesis alanları ise Denizİstanbul sakinlerine sosyal hayatın canlılığını sunuyor. kent hayatına yeni bir anlayış getirerek, İstanbulluların yaşam standartlarını ve beklentilerini değiştieceğiz" dedi. Tamamının 2021 yılında bitmesi planlanan Denizİstanbul'da yer alan Kalyon Evleri 2016'nın Ağustos ayında, Marina Evleri 2017 yılının Mayıs ayında, Mercan Konakları ise 2017 yılının Kasım ayında sakinleri ile buluşacak. 


Mehmet Emin AVCI/Hürses



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak Deniz İstanbul için 1 milyar dolar yatırım yapılacak.Projede 4 bin 610 konut, 319 villa ile otel, alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi alanlar da yer alacak. Projeyi TMSF’den devraldıklarını hatırlatan Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, “Projeye 1996 yılında Polonyalı Enelka şirketi başladı. Enelka 64 villayı bitirdi ve çekildi. Sonrasında 2006 yılında Eston burayı devraldı. Eston da parasal sıkıntılardan dolayı 210 villa ve Kalyon Mahallesi’nin yarısını yapıp bıraktı. Biz Kalyon Evleri’nden itibaren devraldık. Yani projenin yüzde 15’i yapılıp satılmıştı. TMSF’ye 47 milyon dolar verdik, şirketin borçlarıyla birlikte toplam 75 milyon dolar ödedik” diye konuştu. Projeden yer alanların sözleşmelerinin aynen devam ettiğini belirten Keleş, şu anda ise yüzde 8 satış oranına ulaştıklarını kaydetti. Proje alanında oluşan sorunlar, alacaklar ve borçlular için aradıkları çözüm yolunu Keleşoğlu Holding’e yapılan satışla bulduklarını belirten TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül de, “Biz burada tüm sorunları etkin bir şekilde çözmek isterken aynı zamanda kamunun iyiliğini de düşünmek durumundaydık, herkes için olumlu güzel bir adım oldu” dedi.


2021’DE BİTECEK

İlk üç etapta 1.149 konut ile 289 villanın yapılacağı projede geriye kalan 500 dönüm arazi üzerinde yer alan 9 parselde 3 bin 601 adet konut inşa edilecek. Projenin ilk üç etabı sırasıyla Ağustos 2016, Mayıs 2017 ve Kasım 2017’de teslim edilirken projenin tamamı 2021 yılında bitirilecek. Projenin 4 bin 500 lira lansman fiyatıyla satılacağını belirten Keleş, bölge ve projenin yüksek prim getireceğini kaydetti. Keleş, “Burası çok prim yapacak. Türkiye’de böyle büyük bir sahil kasabası daha yok” diye konuştu. Keleşoğlu Kurulu Üyesi Fuat Keleş ise yatay yapılaşmayla Avrupa standartlarında bir proje hayata geçirdiklerini belirtti.


Hürriyet 


projeye sor



Geri Dön