29 / 03 / 2024

Denizİstanbul'da 60 ay yüzde 0,42 vadeyle!

Denizİstanbul'da 60 ay yüzde 0,42 vadeyle!

Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor..



Denizİstanbul projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Keleşoğlu Holding’in denizle iç içe bir yaşam vaat ettiği Denizİstanbul sahil kasabası, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Beylikdüzü Yakuplu sahil’de yeşil ile mavinin buluştuğu bir ortamda hayata geçiyor. 


Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor. Hayata geçirdiği birçok sembol projede sektörün en çok kazandıran firmalarından olan Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul’da yüzde 25 peşinat 120 ay yüzde 0,70 veya 60 ay yüzde 0,42 faiz oranları ile iki farklı ödeme seçeneği sunuyor. 


DENİZİSTANBULDA YAŞAMAK İÇİN 12 NEDEN

1.200 dönüm alan üzerinde tamamı denize cephe ve marinaya komşu 4.619 konut ve 330  villadan oluşan Denizİstanbul, 135 bin metrekare akarsu yüzeyine sahip. Kişi başına ortalama 15 metrekare yeşil alanı ile ferah bir yaşam vaat eden Denizİstanbul’da yaşamak için işte 12 neden:


Marina

Avm

Okul

Hastane

Deniz kenarı kafe & restoranlar

Otel

Denizİstanbul Spor ve Yaşam Kulubü

Kumsal

Binicilik

Su sporları kulübü

Cami

Shuttle


İLK ETAP KALYON EVLERİ TESLİM EDİLİYOR

Kalyon Evlerini teslim aldığı andan itibaren 20 ay gibi kısa bir sürede projeyi güncel inşaat trendlerine uygun bir şekilde yeniden dizayn ederek hak sahiplerine teslim etmeye başlayan Keleşoğlu Holding, Kasım 2017’de ise Denizİstanbul Mercan Konakları birinci etabın teslimi için hazırlıklarını sürdürüyor.


Web: www.denizistanbul.com




Geri Dön