24 / 04 / 2024

Denizli Adres Pekdemir AVM, yıl sonunda açılıyor!

Denizli Adres Pekdemir AVM, yıl sonunda açılıyor!

Denizlinin yerel markalarından Pekdemir Marketler Zincirinin sahibi Pekdemir Group, Adres Pekdemir ile AVM sektörüne adım atıyor. Adres Pekdemir AVM, 29 bin metrekare kapalı, 15 bin metrekare açık alanıyla 2011 yılının sonunda hizmete girecek



Denizlinin gelişen yüzü Bereketlide açılacak olan Adres Pekdemir Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 29 bin metrekare kapalı, 15 bin metrekare açık alanıyla 2011 yılının sonunda hizmete girecek.

İçinde market, yapı market, elektronik market ve oyuncak marketin de bulunacağı Adres Pekdemir Alışveriş Merkezi yerel, ulusal ve uluslararası birçok markaya ev sahipliği yapacak. Yaklaşık 750 kişilik istihdam yaratacak Adres Pekdemir ayda 350 bin, yılda 4 milyon 200 bin kişiyi ağırlamayı hedefliyor.

Markayı yurtdışına taşıyacak

Pekdemir Group Yönetim Kurulu Üyesi Can Pekdemir Pekdemir markasını önce Türkiyeye sonra da dünyanın farklı yerlerine taşımak istiyoruz dedi. Pekdemir, mağaza karmasını oluştururken yerli markalara da yer vereceklerini vurguladı.
Kiralama danışmanlığını MallArt ile TAYAnın üstlendiği Adres Pekdemirin, yönetim danışmanlığı ise Engin Yıldırımın yönetimindeki MallArt AVM ve Perakende Danışmanlık tarafından gerçekleştirilecek.
Milliyet/Eylem TÜRK


Geri Dön