25 / 04 / 2024

Denizli Anafartalar Mahallesi’ne hastane yapılacak!

Denizli Anafartalar Mahallesi’ne hastane yapılacak!

Anafartalar Mahallesi' ne Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan muhtarlık binası için mahalle sakinleri tarafından gerçekleştirilen lokma hayrına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı...




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anafartalar Mahallesi’nin olduğu bölgeye hastane yapılacağını belirtti.


Anafartalar Mahallesi'ne Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan muhtarlık binası için mahalle sakinleri tarafından gerçekleştirilen lokma hayrına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada mahalle için yeni müjdeler verdi. Muhtarların daha verimli çalışmaları, vatandaşların ise daha hızlı hizmet alabilmesi için Denizli'nin farklı mahallerinde muhtarlık binaları yaptıklarını, bu hizmet binalarından birini ise Anafartalar Mahallesi'ne kazandırmış olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Anafartalar Mahallesi her zaman olduğu gibi yeni dönemde de bizim yanımızda sapasağlam durdu. Bize güç verdiniz, destek verdiniz. Bizleri yalnız bırakmadınız, sahip çıktınız. Bundan dolayı tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Artık Anafartalar Mahallesi'ne doğalgaz gelsin istiyoruz. Bunun için planlamalar yapıldı. Ayrıca bu bölgede 4-5 ay önce aldığımız arsaya sizlerin ihtiyacı olan hastaneyi yapacağız. Hastanemizde gerekli techizat olacak" dedi.


Altyapı konusunda da bölgeye çok önemli bir yatırım gerçekleştireceklerini dile getiren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü:


"İçme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hatları baştan aşağı değişecek. Bu bölgeyi hizmetle donatacağız. Yeter ki Allah sağlık versin, birlik beraberlik versin. Beraberliğimiz daim olsun. Açılışını gerçekleştirdiğimiz muhtarlık binamız küçük bir iş ama etkisi ve hizmeti büyük.Muhtarımız sizlerin dertlerine burada derman olacak. Sorunları bizlere iletecek. Artık muhtarımızı aradığınız zaman burada bulacaksınız."



Hürışık


Geri Dön