19 / 04 / 2024

Denizli Belediye Başkanı Acıpayam'da temel atma törenlerine katıldı!

Denizli Belediye Başkanı Acıpayam'da temel atma törenlerine katıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin Acıpayam ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, temel atma törenlerine katıldı..



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin Acıpayam ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, temel atma törenlerine katıldı. "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Başkan Zolan’ın Acıpayam gezisi, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyareti ile başladı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Dedebağ Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi.

Darıveren Mahallesi’ndeki 8 bin metrekarelik kilit parke taşı teslimine katılan Başkan Zolan, daha sonra Aliveren Mahallesi’ne geçerek, yapımına başlanan 300 metreküplük içme suyu deposu hakkında bilgi aldı.Yazır Mahallesi’nde ise vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, çocukların halı saha isteğini geri çevirmedi, yoğun yağışlarda yetersiz kalan Yazır girişindeki köprünün de yıkılarak yenilenmesi talimatını verdi.


Başkan Zolan, Dodurgalar Mahallesi’nde ise Dodurgalar-Yazır yolu arasında yapılacak köprünün temelini atarken, "Denizli’nin 19 ilçesinin 617 mahallesinde koşturmaya devam ediyoruz. Artık kuruluş aşamasını geçtik. 30 Mart öncesinde buraya geldiğimde dediğim bir şey vardı. ’Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ dedik. Söz ağızdan çıktı. Gayretimiz bu sözümüzü yerine getirmek. Gayretimiz sizleri mutlu etmek, isteklerinizi yerine getirmek. Her vatandaşım bulunduğu yerde mutlu olsun. Her türlü imkana sahip olsun. Çocuklarımız, gençlerimiz Denizli’deki çocuklarımız ne imkana sahipse onlar da sahip olsun istiyoruz. Allah’ın izniyle bunu birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.


Milliyet


Geri Dön