27 / 04 / 2024

Denizli Belediyesi'nden satılık 5 bin metrekare arsa!

Denizli Belediyesi'nden satılık 5 bin metrekare arsa!

Denizli Belediyesi, 5 bin 71 metrekare yüzölçümündeki arsasını satmak üzere ihale düzenledi. İmar planlarında konut alanı olarak görünen arsa için 3 milyon 803 bin 250 lira tahmini bedel ve 114 bin 97 lirada geçici teminat tayin edildi



Denizli Belediyesi, kendi mülkiyetindeki 5 bin 71 metrekare yüzölçümündeki arsayı satmak üzere ihale düzenledi. İmar planlarında konut alanı olarak görünen arsa için 3 milyon 803 bin 250 lira tahmini bedel ve 114 bin 97 lirada geçici teminat tayin edildi.

İhale 11 Ekim 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylar şöyle:

GAYRİMENKUL SATILACAKTIR
Denizli Belediye Başkanlığından:
Denizli Merkez İlçe hudutları dahilinde kalan ve mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda liste olarak verilen taşınmazın 2886 Sayılı Kanunun 36. maddesine göre KAPALI TEKLİF USULÜ ihale edilerek mülkiyeti satılacaktır.
1 - İhale konusu gayrimenkul ile ilgili bilgiler, son teklif verme tarihi, saati, tahmin edilen bedel ve geçici teminatlar,

Mahallesi Vasfı Pafta
No Ada
No Parsel
No Yüzölç.
M2. İmar Durumu Muh. Bed.
(.- TL) G. Teminat
(.-TL)(%3) İhale Gün
ve Saati
Yeşilköy Arsa M22a22d4d 367 1 5071 Konut Alanı 3.803.250,00 114.097,50.- 11/10/2011-
15:00

2 - İhale şartnamesi ile diğer evraklar, mesai saatleri içinde Denizli Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Delikliçınar Belediye Hizmet Binası Lise Cad. No: 2 Kat: 5 Merkez/DENİZLİ adresinde bedelsiz olarak görülebilir veya bedelsiz olarak temin edilebilir.
3 - İhaleler, Denizli Belediye Encümeni tarafından, Lise Cad. No:2 Kat:5 Merkez/DENİZLİ adresinde bulunan Denizli Belediye Hizmet Binası 1.katındaki Encümen Salonunda yapılacaktır.
4 - İSTEKLİLERİN: 11/10/2011 günü İhale şartnamesinin 15 inci maddesine göre hazırlayacakları tekliflerini, aynı şartnamenin 14 üncü maddesinde belirtilen şekilde, o taşınmazın ihale tarih ve saatine kadar sıra numaralı alındılar karşılığında ihale şartnamesinin 5.maddesine göre Denizli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.
4.1 - Tüzel Kişiler;
a) Ticaret veya Sanayi Odası Belgesini,
b) Tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumunu gösterir Ticaret Sicil Gazetesini veya bu hususu tevsik eden belgeyi,
c) Tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerini,
d) Teklif mektubunu,
e) Geçici teminatını,
f) İstekliler adına vekleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tastikli imza sirkülerini,
4.2 - Gerçek Kişiler;
a) Nüfus cüzdanı örneğini, (vatandaşlık numarası yazılı olmalıdır)
b) İkametgah belgesini,
c) Noter tasdikli imza beyannamesini,
d) Teklif mektubunu,
e) Geçici teminatını,
f) İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tastikli imza sirkülerini, vereceklerdir.
5 - Başvuru dosyası idareye verildikten sonra, son müracaat tarihinden önce dahi olsa; dosya içindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde isteklilerce yapılacak müracaatlar ve/veya birden fazla yapılacak başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.
6 - Bu işin ihalesine katılmak üzere kendi adına asaleten ve/veya başkaları adına vekaleten sadece tek bir başvuruda bulunulabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
7 - Bu duyuru kapsamında yapılacak satış işlemlerinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri uygulanır. İhale Komisyonu 2886 sayılı kanun uyarınca ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
8 - İhale bedelleri, kesinleşen ihale kararının tebliğ tarihinden itibaren 15(onbeş) gün içersinde Denizli Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü veznesine peşin yatırılacaktır.
9 - Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve/veya postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
İlan olunur.
7355/1-1

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön