28 / 03 / 2024

Denizli Çal'a otogar müjdesi!

Denizli Çal'a otogar müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal ilçesini ziyaret etti. Zolan ziyarette Çal’da ilçeye kazandırılacak otogar ve arıtma tesisi ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Çal’da vatandaşlarla buluştu. Çal Ziraat Odası’nda üreticiler ile bir araya gelen Başkan Zolan daha sonra Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret etti. Çal pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, meydanda halkla kucaklaştı. Başkan Zolan, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Çal’da gerçekleştirdikleri yatırımları anlatarak, yeni yatırımların müjdelerin verdi. Başkan Zolan, “İlçemizdeki tüm mahallelerimizde üst yapı çalışmamız devam ediyor. Birçok yerde alt yapı çalışmamız var. Otogarımızın, arıtma tesisimizin ve ihtiyaç olan bölgelerimizdeki alt yapı çalışmalarımızın ihalesini yaptık” dedi.


Çal Kent Ormanı yakında hizmete açılacak 


Çal Kent Ormanı’nın yakında hizmete açılacağını ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Çal ilçemiz her gün daha güzel hizmetler alıyor. Yapılması gereken neyse onu yapacağız. Denizli’de ne varsa tüm ilçelerimizi aynı standarda kavuşturmak için olağanüstü yoğun çalışmalarımız var. 3 yılda çok iyi yerlere geldik. Milletimizin kafasındaki soru işaretleri artık yok. Çünkü vatandaşlarımız hizmetin geldiğini ve omuzlarına ilave bir yük binmediğini görüyor. Ve ‘iyi ki büyükşehir olmuşuz’ diyorlar.” 


“Büyükşehir’e ‘evet’ diyenler bugün gururla dolaşıyor”


Başkan Zolan, “Biz her zaman vatandaşlarımızın faydasına olan işlere yöneldik. Her ilçeyi kucaklar şekilde koşma noktasında gayret sarf ettik. Onun için büyükşehir Çal ilçemize iyi geldi. Burada hayal olan çalışmaları, 40-50 yıl bekleyen hizmetleri 3 yıla sığdırdık. Daha yolun başındayız, 2 yıl sonra daha farklı olacak. Büyükşehir hizmetleri devam edecek. Büyükşehir’e ‘evet’ diyenler bugün gururla dolaşıyor. ‘İyi ki büyükşehir olmuşuz’ diyorlar. Bu konuda her yerde olumlu bir algı var” dedi. 


“Hep birlikte başaracağız”


Yeni anayasa değişikliği ile ilgili konuşan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ülkemizin önündeki sıkıntıları, engelleri, kaldıracak bir sistem. İstikrarın hakim olup kalkınmanın giderek artacağı, tabi ki kardeşliğimizi birlik ve bütünlüğümüzü sağlayacak bir sistem. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bugünden daha iyi olacağız. Bunu hep birlikte başaracağız.” 

 



Denizli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön