26 / 04 / 2024

Denizli Çal'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Denizli Çal'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Çal Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. İlçede asfalt çalışması yapılıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor.




Çal Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.  İlçede asfalt çalışması yapılıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor. 


Çal Belediyesi, ilçeye yeni bir 'görünüm kazandırmak için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor. 

Çal ilçesinde asfalt çalışması başladı.  TOKİ  binalarının bulunduğu bölgeye yapılan asfalt çalışması ile ilçe yeni bir Fethi Akçan görünüm kazanacak. Ve bu bölgedeki asfaltlama "örnek çalışma" olacak. 

Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan DRT Denizli ve Denizli Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "TOKİ binalarının olduğu alanda bir asfalt çalışması yapılıyor. Buraya aynı zamanda kilit taşı döşenecek. İlçemiz bu çalışmalar sayesinde modern bir şehir görünümü kazanacak. Burada çalışan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi. 


Denizli Gazetesi


Geri Dön