18 / 04 / 2024

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler açıldı!

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.



Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Yeni Çivril Devlet Hastanesi'ninde bulunduğu tesislerin içinde 428 öğrenci kapasiteli KYK yurdu, 200 öğrencilik orta öğretim kız öğrenci yurdu, Çıtak - Kiralan  TOKİ  Altınova Anadolu Lisesi ve Kiralan Lüfıye Alt aş ilkokulu bulunuyor. 


ÇİVRİL'E 48 MİLYONLUK TESİS 

24 Mart'ta Denizli'de düzenlenen Anayasa Referandumu Mitingi sonrası bir değerlendirme yapan Ak Parti İlçe Başkam Mehmet Celep cumhurbaşkanını karşılamak için Çivril'den mitinge katılan herkese teşekkür ederek "Çivril en iyi şekilde üzerine düşeni yaptı" dedi. 


Değerlendirmesinde AK Parti ile birlikte Çivril'in birçok yatırımdan faydalandığım belirten Ak Parti Üçe Başkanı Mehmet Celep "2014 yılı ile birlikte Çivril'de çok ciddi projeleri hayat geçirmeye başladık. Üçemiz ve bölgemiz için hayati önem taşıyan devlet hastanemizi iki yıl gibi bir süre içinde tamamlayarak hizmete açtık Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı toplu açılış töreninde ilçemizde 2014 yılından sonra yapımına başladığımız ve tamamlanan yaklaşık 48 milyon TL. tutarındaki 4 hizmet binamızı hizmete açtık. Adliye binamız ve çevre yolumuzu da inşallah 2018 yılında bitirmiş olacağız" dedi.



30 Ağustos Gazetesi


Geri Dön