23 / 04 / 2024

Denizli Evora: Teknik Yapı'nın 1500 dairelik iddialı projesi!

Denizli Evora: Teknik Yapı'nın 1500 dairelik iddialı projesi!

Habertürk gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında ''Proje büyük, evler büyük, talep büyük'' başlıklı yazısına yer verdi. İşte, Esin Tümer'in bugünkü yazısı..



Teknik Yapı Denizli Merkez Efendi'de yaklaşık 150 dönüm arsa üzerinde en büyük yatırımlarından birine imza atıyor. Denizli Evora'da proje büyük, evler büyük, talep büyük...


Evora Denizli, yaklaşık 5 bin kişilik yaşam alanına sahip 1500 daireden oluşuyor. Ticari alanları, okulları, parkları ile 150 dönüm içinde yeni bir mahalle sunuyor. Denizli denildiğinde tekstil, mermer, doğal taş, turizm akla geliyor. Borsada işlem gören 10-12 firma Denizli kökenli olup kentte 5 organize sanayi bölgesi bulunuyor. Kısaca Denizli sanayisi ve ticari hayatı ile ciddi bir potansiyele sahip. Kent içinde yazın sıcak, kışın hava kirliliğine maruz merkez mahalleler, Çakmak Mahallesi, Üçler mevkii olarak bilinen Denizli'nin en yüksek rakımlı bölgelerine kayma eğiliminde. Planlı yolları ve lüks imalatları ile yeni binaların yer aldığı bölgede Teknik Yapı 1500 dairelik iddialı bir proje. 


Evora Denizli projesi 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşuyor. Evora Denizli projesinde 1. etap olarak inşaatı süren yaklaşık 120 dönümlük alanda 723 daire satışa sunulmuş. Bloklar arasında en dar noktada yaklaşık 20 metre mesafe, konut içi 2 metre 80 santim yükseklikler ile hem binalar hem de konutlar Denizli'nin talebine uygun son derece ferah tasarlanmış. Parsellere özel yeşil alanlar dışında, mahalle konumu içinde iki adet 14 bin metrekarelik koruluk yeşil alan olarak sunuluyor. 


Balkonlar oda büyüklüğünde 


Minimum 750 milyon liralık hasılatın hedeflendiği projede günümüz modern şehir yaşamı ve insanının ihtiyaç duyacağı hemen hemen tüm özellikler yer alacak, insanı esas alan mimari kurgu ekseninde oluşturulan proje, içerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daireleri barındıracak. Büyük ve geniş balkon (20 metrekare) konseptiyle açık ve ferah yaşam alanlarına açılan dairelerin büyüklükleri brüt 84.37 ile 201.06 metrekare arasında. Tüm dairelere 4 ile 6 metrekare arasında depo alanı kapalı otopark sunuluyor. 

2+1 dairelerde ebeveyn banyosu, çamaşır odası, giyinme odası alternatifleri, 3+1 dairelerde yemek odası, kapatılabilen ısıtmalı balkonları ile fonksiyonel geniş daireler hedeflenmiş. 


Nedir? 

Bugünün değil yarının kaygısı 


Aydınlatmada güneş enerjisinden faydalanan, yağmur suyunu biriktiren, pis suyunu geri dönüştüren, çöplerini ayrıştıran sistemlerle donatılan binalar ile enerji kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılmasına çalışılmış, geri dönüşüme önem veren bir mimari yaklaşım benimsenmiş. 


Rezidans blokuna özel hizmetler 


Rezidans etabının yaşamı kolaylaştıran hizmetler ve sunduğu sosyal imkânlarla ön planda olacağını ifade eden Teknik Yapı Satış Müdürü Kaan Ayalp, daire sahiplerinin konforlu yaşam ve iş hayatını aynı mekânda yaşanabilmesi için, rezidans bölümünde toplantı odalarının yanı sıra house keeping, resepsiyon ve güvenlik hizmetlerinin de verileceğini söyledi.


Adres: Selçukbey mah. 646.sok Merkezefendi / Denizli


Tel: 444 10 08

Web: http://evoradenizli.com/


Habertürk


Geri Dön