16 / 04 / 2024

Denizli Merkezefendi'ye iki yeni pazar yeri geliyor!

Denizli Merkezefendi'ye iki yeni pazar yeri geliyor!

Denizli Merkezefendi'de yapımına başlanan Yeşilyurt ve Bahçelievler kapalı pazar yerlerinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların 3 ay içinde tamamlanmasıyla Merkezefendi'deki pazar yeri sayısı 25'e yükselecek.




Merkezefendi'de yapımına başlanan Yeşilyurt ve Bahçelievler kapalı pazar yerlerinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların 3 ay içinde tamamlanmasıyla Merkezefendi'deki pazar yeri sayısı 25'e yükselecek.


Bahçelievler kapalı pazar yeri inşaatının yüzde 50'lik kısmının tamamlandığını kaydeden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, burasının yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağını belirtti. Devam eden çalışmaları ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getiren Başkan Subaşıoğlu, "Şu anda kapalı pazar yeri inşaatımızın yüzde 50'lik kısmı tamamlandı. Çalışmalar bu hızıyla devam ederse projemiz 2 ay içinde yetişecek. Bu pazar yerimiz bin 572 metrekare alan üzerinde olacak. 56 tezgah kapasiteli olacak pazar yerimizde 10 müstahsil yer alacak. 4 dükkanlı pazar yerimizin mescidi ve lavaboları da olacak" dedi.


Yeşilyurt pazar yerinin yüzde 10'u tamamlandı



Yeşilyurt pazar yerinde de çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Bu pazaryerimizin yüzde 10'luk kısmı tamamlandı. Bin 740 metrekarelik alanda yapacağımız bu inşaatımızın 3 ay içinde bitmesini bekliyoruz. Burada 11 müstahsil, 65 tezgahımız yer alacak. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kapalı pazar yeri yapımına ayrı bir önem veriyoruz. Bugüne kadar ilçe sınırlarımız içinde 23 pazar yerimiz vardı. Bu pazar yerlerimizin inşaatının tamamlanmasıyla rakam 25'e çıkacak. Merkezefendi insanının günlük yaşamını farklılaştırmak birinci önceliğimiz. Kapalı pazar yerlerini kurban kesim alanları olarak da kullanıyor ve istenmeyen görüntülerin oluşmasını engelliyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön