19 / 04 / 2024

Denizli Pamukkale'de 4.8 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Denizli Pamukkale'de 4.8 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Denizli 1. İcra Dairesi, Denizli Pamukkale İlçesi'nde yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 884 bin 530 TL olarak belirlendi.



Denizli 1. İcra Dairesi, Denizli Pamukkale İlçesi'nde yer alan 4 arsayı 4 milyon 884 bin 530 TL'ye satışa çıkardı.



T.C.DENİZLİ 1. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI




1 NO'LU TAŞINMAZIN


TAPU KAYDI : Denizli ili,Pamukkale ilçesi,Karahayıt köyü,156 ada 3 parselde kayıtlı,7.584,00 metrekare yüzölçümlü, arsa vasıflı taşınmazda,taşınmazın 1/2 hissesi.


Özellikleri : Taşınmaz,Denizli Pamukkale ilçesi Karahayıt mahallesi Turizm tesis alanındadır.Karahayıt beldesi yerleşim alınındadır.Denizliye 23 km uzaklıktadır.Denizli'ye Pamukkale kasabası üzerinden asfalt yolla bağlantılıdır.Ulaşımı kolaydır.Karahayıt mahalle merkezine yakındır.Etrafında birçok termal Turizm tesisleri bulunmaktadır.Turizm tesis alanındadır.Bulunduğu alanda 18.madde imar uygulaması yapılmıştır.156 ada 3 parsel nolu 7584 metrekare miktarlı arsa üzerinde kurulu tesis halen faaliyette değildir.parselin sınırları yerinde belirlenmemiş,herhangi bir duvar ve tel örgü vs.yoktur.Bahçe düzenlemesi,peyzaj yapılmış,taşınmazın yer aldığı arsa düz ve engebesiz bir topografik yapıya sahiptir.tesis klima ile ısıtılmaktadır.Tesisin bölümlerine göre 


özellikleri:

Pansiyon binası,1 katlı,kullanım alanı 352 metrekare,inşaat tarzı yığma tuğla dır.pansiyon binasında 7 adet odası bulunmaktadır.Dış cephesi sıvalı boyalı ve üzeri ahşap kiremit örtülü çatılıdır.Giriş kapıları ve pencereleri PVC doğramadır.Pansiyon odaları,yatak odası+mutfak nişi ve banyo+Wc den oluşmakta,oda tabanı beton üzeri halifles kaplama,duvarları 1 m yukseklikte ahşap lambri ve üzeri sıvalı boyalıdır.Banyo taban ve duvarları seramik,tavanı plastik asma tavandır.Banyoda klozet,lavabo ve duşakabinli,seramik kaplama termal havuz bulunmaktadır.Mutfak tezgahı mermerit,dolaplar suntalam doğramadır.İç kapılar pvc doğramadır.


Aile havuzları,1 kat,betonarme inşaat tarzında,108 metrekare kullanım alanındadır.3 adet aile havuzu bulunmaktadır.Dış cephe sıvalı,boyalı.havuz bölümünün yüksek duvarlı üzeri açık,duş bölümünün üzerinde ahşap kiremit örtülü çatı bulunmaktadır.Giriş kapıları pvc doğramadır. Aile havuzu üzeri açık havuz ve duş bölümünden oluşmaktadır.acık havuz beton olup terası mermer kaplamadır.duş bölümünde,klozet,lavabo ve duş bataryası bulunmaktadır.tabanı ve duvarları seramik,tavanı plastiktir.


Çelik Konstrüksiyon çatılı sundurma,profil demir direkli, çelik konstrüksiyon çatı tarzında,148 m2 kullanım alanında,yanları açık,çatısı şıngıl kaplama,tabanı seramik iken şu anda bozulmuş,eskiden kafeterya olarak kullanıldığı ifade edilmiştir.


Çelik Kontstrüksiyon çatılı piknik yeri,Profil demir direkli ,çelik konstrüksiyon çatı tarzında,1.040,00 metrekare kullanım alanında,sundurma etrafı 0,50 m yükseklikte beton duvarla çevrilmiş,tabanı mermer kaplama(yeni yapılmış)çatısı şıngıl kaplama ve yanları açıktır.Piknik yeri olarak kullanılmıştır.

Soğuk hava deposu,betonarme tarzında.1 kat olup 90,00 metrekare kullanım alanındadır.piknik yeri içinde yapılmış içi dışı sıvalı üzeri çatısız soğuk hava deposudur.


Duş ve soyunma kabinleri,Yığma tuğla tarzında,75 m2 kullanım alanında,içinde duş ve soyunma kabinlerinin bulunduğu tek katlı yığma kargir yapıdır.İçi dışı sıvalı,üzeri ahşap kiremit örtü çatılıdır.Kapı ve pencereler pvc doğramadır.İç mekanda taban ve duvarlar seramik tavan plastiktir.


Restorant binası,Profil demir direkli,çelik konstrüksiyon çatı tarzında,1 katlı 390 metrekare kullanım alanında,etrafı 0,50 m yükseklikte beton duvarla çevrilmiş,üzerine boydan boya pvc doğrama pencereler yapılmış ve üzeri tavana kadar ahşap lambri duvar yapılmıştır.üzerinde kiremit örtülü çelik kontrüksiyon çatı vardır.giriş kapısı alüminyum doğramadır.Önceleri tek hacimli restorant olarak kullanılmış ancak şu anda depo ve hayvan barınağı olarak kullanılmaktadır.tabanı mermer kaplama ve tavanı ahşap lambri kaplamadır.


Pansiyon binası,yığma tuğladan,1 katlı,374,00 - 164,00= 210 metrekare kullanım alanında bulunan pansiyon binasında 5 blok ve her blokta 3'erden toplam 12 adet pansiyon odası bulunmaktadır.Fen bilirkişi krokisinde H/1 ve H/2 olarak gösterilen 2 adet bloğun 95 metrekaresi komşu 4 ve 5 parsellere tecavüzlüdür.tecavüzlü kısımlarının çıkarılması halinde geri kalan kısımların pansiyon olarak bir işe yaramayacağı nedeniyle bu 2 blok değerleme dışı tutulmuştur.Pansiyon binasının dış cephesi sıvalı üzerinde ahşap doğrama kiremit örtülü çatı bulunmakta,tüm giriş kapıları ve pencereleri pvc doğramadır.Tüm binadaki pansiyon odaları aynı özelliklerde olup,yatak odası,mutfak ve banyodan

İbarettir.Oda tabanı beton,duvarları 1 m yükseklikte lambri üzeri sıvalı boyalı ve tavanı ahşap lambridir.Mutfak ve banyo taban ve duvarları seramik,tavanı plastik asma tavandır.Banyoda klozet,lavabo ve duşakabinli,seramik kaplama termal havuz bulunmaktadır.Mutfak tezgahı mermerit,dolaplar suntalam doğramadır.İç kapılar pvc doğramadır.


Termal ve Filtreli Yüzme Havuzu,Betonarme,Termal havuz 203 metrekare + Filtreli havuz 390= 593 metrekare olup termal havuz içi beton,filtreli havuz içi ve terası seramiktir.


Pansiyon Binası, yığma tuğla,1 katlı,179 m2 kullanım alanlı,J+K blok pansiyon binasında toplam 6 adet oda vardır.Pansiyon binasının dış cephesi sıvalı üzerinde ahşap doğrama kiremit örtülü çatı bulunmaktadır.Tüm giriş kapıları ve pencereleri pvc doğramadır.Tüm binadaki pansiyon odaları aynı özelliklerde olup yatak odası,mutfak ve banyodan ibarettir.Oda tabanı beton,duvarları 1 m yükseklikte lambri üzeri sıvalı boyalı ve tavanı ahşap lambridir.Banyo ve mutfak taban ve duvarları seramik,tavanı plastik asma tavandır.Banyoda klozet,lavabo ve duşakabinli,seramik kaplama termal havuz bulunmaktadır.Mutfak tezgahı mermerit dolaplar suntalam doğramadır.İç kapılar pvc doğramadır.

Dubleks pansiyon binası,yığma tuğla,2 katlı,tabanda 134 metrekare,2 katta 268 metrekare kullanım alanı mevcut,dubleks pansiyon binasında toplam 8 adet dubleks oda vardır.Pansiyon binasının dış cephesi sıvalı üzerinde ahşap doğrama kiremit örtülü çatı bulunmaktadır.Tüm giriş kapıları ve pencereleri pvc doğramadır.Tüm binadaki pansiyon odaları aynı özelliklerde olup alt katta giriş,mutfak ve banyo,üst katta 2 adet yatak odası vardır.Mutfak ve odaların tabanı halıfleks kaplama,duvarları 1 m yükseklikte lambri üzeri sıvalı boyalı ve tavanı ahşap lambridir.Banyo taban ve duvarları seramik,tavanı plastik asma tavandır.Banyoda klozet,lavabo ve duşakabinli,seramik kaplama termal havuz bulunmaktadır.Mutfak tezgahı mermerittir.İç kapılar pvc doğramadır.


Yemekhane ve idare binası,Yığma tuğladan,1 katlı 121 metrekare kullanım alanına sahip,yemekhane ve idare binasının dış cephesi sıvalı üzerinde ahşap doğrama kiremit örtülü çatı bulunmaktadır.Tüm giriş kapıları ve pencereleri pvc doğramadır.Yemekhane yerleri mermer kaplama,duvarlar sıvalı boyalı ve tavanı ahşaptır.


Mutfak binası,Yığma tuğladan,1 katlı,79 m2 kullanım alanında,mutfak binasının dış cephesi sıvalı üzerinde ahşap doğrama kiremit örtülü çatı bulunmaktadır.içinde ayrıca odunlu pide fırını vardır.Tüm giriş kapıları ve pencereleri ahşap doğramadır.Mutfak yerleri mermer,duvarlar sıvalı boyalı ve tavanı ahşaptır.Tezgahlar mermerittir.

WC binası,Yığma tuğla,1 katlı 30 metrekare kullanım alanında WC binasının dış cephesi 1 m yükseklikte Kayrak taşı kaplama üzeri sıvalı boyalı üzerinde ahşap doğrama kiremit örtülü çatı bulunmaktadır.İçinde bay ve bayan bölümler vardır her bölümde 3 adet kabin ve 3 adet ayaklı lavabo bulunmaktadır.Yeni tadilat yapılmıştır.Giriş ve iç kapıları ile pencereleri pvc doğramadır.taban ve duvarları komple seramik kaplama tavanı plastik tavandır.


Taşınmazda gözle görülebilen heyelan veya deprem hasarına rastlanmamış,kısıtlılık durumu yoktur.

Taşınmaza ait projeye ve ruhsatlara ulaşılamamıştır.Ancak 14/08/2008 Tarihli geçici iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı bulunmaktadır.

Rapor tarihi itibariyle,taşınmazın toplam değeri 4.884.530,00 TL dir. Taşınmazdaki 1/2'şer hisselerin değeri 2.442.265,00 TL dir.


Adresi : Karahayıt,Beyazıt mah.159 sok.N0:4 Pamukkale/Denizli


Yüzölçümü : 7.584,00 metrekare

Arsa Payı : Tapu kaydı gibi


İmar Durumu : Pamukkale Belediyesi e-imar sisteminden alınan 1/1000 ölçekli imar durumuna göre,dava konusu 156 ada 3 parsel nolu taşınmaz Turizm tesis alanında kalmaktadır.Ayrık nizam,bina yüksekliği 7,5,yollardan 10 m.çekme mesafesi ve E=0,50 olduğu belirtilmiştir.İmar durumuna göre paselde 3.792 m2 yapı izni verilmektedir.


Kıymeti : 2.442.265,00 TL

KDV Oranı : Yüzde 18

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydında,Denizli 2 Asl.Huk.Mah.2005/503 E.ve 2006/90 E.sayılı dosyalarından ihtiyat-i tedbir şerhi mevcut.

1. Satış Günü : 08/08/2016 günü 14:00 - 14:05 arası

2. Satış Günü : 05/09/2016 günü 14:00 - 14:05 arası

Satış Yeri : HATİPOĞLU MAH.ATATÜRK CAD.1070 SOK.N0:1 KAT:4(ESKİ ÇINAR VERGİ DAİRESİ)DENİZLİ



2 NO'LU TAŞINMAZIN


TAPU KAYDI : Denizli ili Pamukkale ilçesi,Karahayıt köyü,156 ada 3 parselde kayıtlı,7.584,00 metrekare yüzölçümlü,arsa vasıflı taşınmaz.Taşınmazdaki 1/2 hissesi.


Özellikleri : Taşınmazın özellikleri yukarıda 1 nolu taşınmazda ayrıntısı belirtildiği gibidir.

Yüzölçümü : 7.584,00 metrekare

Arsa Payı : Tapu kaydı gibi


İmar Durumu : Yukarıda 1 nolu taşınmazda yazılı olduğu gibidir.


Kıymeti : 2.442.265,00 TL

KDV Oranı : Yüzde 18

Kaydındaki Şerhler : Yukarıda( 1) nolu taşınmazda olduğu gibidir.

1. Satış Günü : 08/08/2016 günü 14:30 - 14:35 arası

2. Satış Günü : 05/09/2016 günü 14:30 - 14:35 arası

Satış Yeri : HATİPOĞLU MAH.ATATÜRK CAD.1070 SOK.N0:1 KAT:4(ESKİ ÇINAR VERGİ DAİRESİ) DENİZLİ



3 NO'LU TAŞINMAZIN


TAPU KAYDI : Denizli ili,Pamukkale ilçesi,Karahayıt köyü,159 ada 1 parselde kayıtlı 6.889,00 m2 yüzölçümlü kür parkı vasıflı taşınmaz.Taşınmazdaki 242/6889 hissesi. 


Özellikleri : Taşınmaz Eski Karahayıt Belediyesine 500 metre,Denizli şehir merkezine 25 km mesafededir.Taşınmazlara ulaşım Denizli Santral garajından sağlanmaktadır.Taşınmaz kür parkı vasfında olup üzerinde 200 metrekare mesken,50 metrekare depo bulunmaktadır.Taşınmaz ve üzerindeki yapıların değeri :2.927.825,00 TL olup,Taşınmazdaki 242/6889 hisse değeri: 102.850,00 TL dir.


Adresi : Denizli ili,Pamukkale ilçesi,Karahayıt Mahallesi park alanındadır.

Yüzölçümü : 6.889,00 m2

Arsa Payı : Tapu kaydı gibi


İmar Durumu :Bilirkişi raporuna göre, 159 ada 1 parsel nolu taşınmaz park alanında kalmaktadır. İmar durumu verilmemektedir.


Kıymeti : 102.850,00 TL

KDV Oranı : Yüzde 18

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibi

1. Satış Günü : 08/08/2016 günü 15:00 - 15:05 arası

2. Satış Günü : 05/09/2016 günü 15:00 - 15:05 arası

Satış Yeri : HATİPOĞLU MAH.ATATÜRK CAD.1070 SOK.NO:1 KAT:4(ESKİ ÇINAR VERGİ DAİRESİ) DENİZLİ



4 NO'LU TAŞINMAZIN


TAPU KAYDI : Denizli ili, Pamukkale ilçesi,Karahayıt köyü,159 ada 1 parselde kayıtlı 6.889,00 metrekare yüzölçümlü kür parkı vasıflı taşınmaz.Taşınmazdaki 242/6889 hissesi 


Özellikleri : Taşınmazın özellikleri (3) nolu taşınmazda ayrıntısı belirtildiği gibidir.


Adresi : Denizli ili,Pamukkale ilçesi,Karahayıt Mahallesi park alanındadır.


Yüzölçümü : 6.889,00 metrekare

Arsa Payı : Tapu kaydı gibi


İmar Durumu : Bilirkişi raporuna göre, 159 ada 1 parsel nolu taşınmaz park alanında kalmaktadır.İmar durumu verilmemektedir.


Kıymeti : 102.850,00 TL

KDV Oranı : Yüzde 18

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydı gibi

1. Satış Günü : 08/08/2016 günü 15:30 - 15:35 arası

2. Satış Günü : 05/09/2016 günü 15:30 - 15:35 arası

Satış Yeri : HATİPOĞLU MAH.ATATÜRK CAD.1070 SOK.N0:1 KAT:4(ESKİ ÇINAR VERGİ DAİRESİ) DENİZLİ



Satış şartları :


1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin Yüzde 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.


3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-İşbu taşınmaz açık arttırma ilanı,Tapuda adresi bulunmayan ve/veya tapuda kayıtlı adreslerinde bulunamayan ve adli tebligatı iade edilen ilgililere de ilanen tebligat yerine geçecektir.


7- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2015/2367 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.16/06/2016


Geri Dön