18 / 04 / 2024

Denizli Sarayköy'e yeni otogar yapılacak!

Denizli Sarayköy'e yeni otogar yapılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye tarafından temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor. Sarayköy Otogarı’nda fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu belirtildi.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından Sarayköylülere söz verilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı hızla yükseliyor. Sarayköylülerin ihtiyaçlarını karşılayacak standartlarda ve ilçeye daha modern bir otogar kazandırmak kolları sıvayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen mayıs ayında temeli atılan Sarayköy Otogarı’nda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kaba inşaat, duvar sıva, çatı işleri ve bir kısım mekanik elektrik tesisatı tamamlanan Sarayköy Otogar inşaatında fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu ifade edildi. Toplam inşaat alanı 600 metrekare olan otogarın tamamlanmasının ardından Sarayköylülerin ulaşım ihtiyacını daha kaliteli ve modern şartlarda karşılayacağı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, verdikleri sözleri tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.


Başkan Zolan, "Sarayköyümüzü her yönüyle çok güzel hale getireceğiz. Otogar projemiz de bunlardan sadece biri" diye konuştu. Geçen mayıs ayında temelini attıkları otogar inşaatının hızla yükseldiğini ifade eden Başkan Zolan, "İnşallah en kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Tüm ilçelerimize yatırımlarımız sürüyor. Bu hizmetler bir başlangıç. Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Yeter ki bir ve beraber olalım, el ele, omuz omuza verip güçlü kalalım."



Hürriyet


Geri Dön