25 / 04 / 2024

Denizli'de konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi!

Denizli'de konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi!

Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli'de TOKİ ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında bilgiler aktardı. Uçar, "Konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi" dedi.



Denizli'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında bilgiler aktaran Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, "Konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi. Bundan sonra hemen adaylar belirlenecek, müracaat sahipleri ve hemen inşaatlar başlayacak" dedi. 


Ak Parti Denizli Millet.vekili Bilal Uçar. 7 Haziran seçimleri öncesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından müjdelenen  TOKİ  tarafından Denizli'de yapılması planlanan 25 bin konut projesi hakkında açıklamada bulundu. Uçar, yapmış olduğu açıklamada "Biz 25 bin konutluk 8,5 milyon metre kilometrekare araziyi 3 TOKİ'ye devrettik. Şimdi hadi bakalım uçursun balonu Melike Hanım ve ilk etapta beşer bin beşer bin başlayacak bunlar ve yakın bir zamanda ilk beş bin açıklanacak. Ondan sonra inşaatlar başlayacak. TOKİ ile Büyükşehir belediyesinin ortak projesidir. Konutların yapılacağı araziler TOKİ'ye devredildi. Bundan sonra hemen adaylar belirlenecek. müracaat sahipleri ve hemen inşaatlar başlayacak. Sadece merkezde değil talep alan tüm ilçelerde bunu konutları yapacağız. İşte performans olsun diye elinizde balonla dolaşırsanız balon patlar elinizde. Bizim böle bir şeyimiz olmadı, biz yerel seçimlerde halka ne vaat ettiysek işte Pamukkale Belediyesi, Merkezefendi Belediyesi bugün destanlar yazıyor. Büyükşehir Belediyesi bütün il sınırlarında destanlar yazıyor. Hizmette kimse bizimle boy ölçüşemez. Hiçbir zamanda bize şu sözü verdiniz ve yapmadınız diyemez" ifadelerine yer verdi. 


Denizli


Geri Dön