26 / 04 / 2024

Denizli'den 171 ülkeye ihracat!

Denizli'den 171 ülkeye ihracat!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli'nin Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD başka olmak üzere 171 ülkeye ihracat yaptığını açıkladı.




Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, "Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD başta olmak üzere 171 ülkeye ihracat yapıyoruz" dedi


Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli'nin Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD başka olmak üzere 171 ülkeye ihracat yaptığını açıkladı. Edirne, Keşan ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyeti kabul eden Özer, Denizli ekonomisi hakkında bilgi verdi. 


Tekstilden metale

Denizli ekonomisinin en önemli özelliğinin dinamik girişimcileri ve ihracata dönük üretim yapması olduğunu dile getiren Özer, "Tekstil, mermer, demir-çelik, kablo, metal, makine ve cam sanayi şehrin önde gelen sektörleri. Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD başta olmak üzere 171 ülkeye ihracat yapıyoruz. Lobicilik faaliyetlerinin etkin kılınması ve ekonomik sorunlara çözüm yolları bulunması amacıyla 2001 yılında Denizli Sanayici ve İşadamları Platformu kuruldu. Bu platformla ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler gerçekleştirilip Denizli'nin menfaatleri için çalışmalar yürütülüyor" dedi. Edirne heyeti adına konuşan Uzunköprü Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Cemal Çolak ise Denizli Ticaret Odası'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Denizli'nin gelişmişliği, büyümesi ve ihracatıyla örnek bir il olduğunu dile getirdi.



Yeni Asır





Geri Dön