28 / 03 / 2024

Denizli'nin çehresi yatırımlarla değişecek!

Denizli'nin çehresi yatırımlarla değişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin kasım ayı 2’nci birleşimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin 2017 yılı bütçelerinin görüşüldüğü toplantıda, 19 ilçenin bütçeleri karara bağlandı.




Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin kasım ayı 2’nci birleşimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin 2017 yılı bütçelerinin görüşüldüğü toplantıda, 19 ilçenin bütçeleri karara bağlandı. Ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin ve DESKİ Genel Müdürlüğünün 2017 yılı performans programları okundu. Yapılan oylamanın ardından Büyükşehir Belediyesinin 2017 hizmet hedeflerinin açıklandığı performans raporu oylanarak, kabul edildi. Meclis üyelerine teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bizler Denizlimizde, siyaset dahil hiçbir fark gözetmeden 19 ilçemizin tamamına hizmet ediyoruz. Tüm ilçelerimizin ne eksiği ne ihtiyacı varsa ona göre plan ve projeler hazırlayıp dertlere derman oluyoruz” dedi.


“1 milyon Denizlili için çalışıyoruz”


Denizli’nin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, “1 milyon Denizlili için gece gündüz çalışıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda ayrımcılık değil, kapsayıcılık vardır. Ekibimle ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte Denizlimiz için ‘Bir fazla ne eser bırakabiliriz?’ diyerek hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 2019’a kadar Denizlimizin alt ve üst yapı, ulaşım, yeşil alan gibi bir eksiği kalmayacak. Kent merkezinde ne varsa ilçeler de aynı standartlara kavuşacak. Bu hizmet destanlarının kahramanı olan işçisinden daire başkanına tüm ekibime teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Denizli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön