25 / 04 / 2024

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları! 179 bin liraya!

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları! 179 bin liraya!

Firma: Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya

Proje: Ve Güneşli

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları 179 bin liradan başlayarak değişiyor. 214 daireden oluşan Ve Güneşli projesinde daire teslimleri bu yıl Kasım ayında yapılıyor...




Ve Güneşli konut projesi Depar Teknik Yapı, Keleşoğlu İnşaat ve Teleset Mobilya tarafından inşa ediliyor.  Ve Güneşli  Evleri projesi 32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları öncesinde projeden bahsedelim. Ve Güneşli Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


Ve Güneşli Evleri projesinde daire teslimleri bu yıl Kasım ayı içerisinde yapılıyor. Ve Güneşli Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 42 metrekare ile 138 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları!


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları 179 bin liradan başlayarak değişiyor. Ve Güneşli Evleri projesi 214 adet daireden meydana geliyor. Ve Güneşli Evleri projesi 3 blok halinde yükseliyor.


Ve Güneşli Evleri projesi içerisinde sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, cafe, restoran, açık yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Depar Teknik Yapı Ve Güneşli nerede?

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli adres: Mimar Sinan Cad. No: 21 Güneşli – İstanbul


Tel: 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com


projeye sor



Geri Dön