28 / 03 / 2024

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli satış ofisi!

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli satış ofisi!

Firma: Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya

Proje: Ve Güneşli

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli satış ofisi bilgileri haberimizin içinde bulunuyor. 32 bin metrekare arsa alanına sahip olan Depar Teknik Yapı Ve Güneşli 3 blok halinde inşa ediliyor



İstanbul Avrupa yakasında Güneşli'de hayata geçirilen  Ve Güneşli  projesi Teleset Mobilya, Depar Teknik Yapı ve Keleşoğlu İnşaar ortaklığında yükseliyor. Depar Teknik Yapı Ve Güneşli satış ofisi bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim.


214 adet konuttan meydana gelen Ve Güneşli projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde tasarlanan  Ve Güneşli Evleri 32 bin metrekare arsa alanına sahip.


Ve Güneşli Evleri teslim tarihi Kasım 2014 olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 179 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Ve Güneşli Evleri ödeme koşullarıyla ilgili bilgi için 444 80 83 numaralı hattan Depar Teknik Yapı Ve Güneşli satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli projesi sosyal imkanları arasında açık kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, yürüyüş ve koşu parkuru, çocuk oyun alanları, cafe ve restoranlar bulunuyor.


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli satış ofisi!


Ve Güneşli adres: Mimar Sinan Cad. No: 21 Güneşli – İstanbul


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli telefon: 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com


projeye sor



Geri Dön