26 / 04 / 2024

Deposite İş Merkezi'nde 2010 yılına kadar kira yok!

Deposite İş Merkezi'nde 2010 yılına kadar kira yok!

Deposite İş Merkezi'nden 25 Haziran 2009 tarihine kadar ofis kiralayacak firmalardan 2010 yılına kadar kira alınmayacak



Sinpaş Yapı'nın toplam 100 outlet mağazası ile 365 gün ucuz alışveriş sunduğu Deposite Outlet AVM'nin iş merkezi bölümünden bir ay içinde ofis kiralayacaklar 2010 yılına kadar kira ödemeyecek. Toplam 6 bin 148 metre kare boş alanın bedelsiz kiralanacağı Deposite İş Merkezi'nde, inşaat, turizm, kiralama, factoring, mimarlık, tekstil gibi farklı sektörden şirketlerinin ofisleri yer alıyor. Deposite İş Merkezi'nde bedelsiz kiralama avantajı dışında konumu, mimari yapısı, güvenlik sistemi ile de ayrıcalıklı bir yerde ofis açma olanağı sunuluyor.
 
Personelden değil kiradan tasarruf yap

Kira ve personelin en büyük işletme gider kalemi olduğu kriz döneminde ofis kiralayacaklara kriz jesti yapan Deposite, personel yerine kiradan tasarruf yapmaya özendirerek dolaylı olsa da sosyal bir katkı sağlamayı hedefliyor. Deposite'de 2009 yılı kiralama fiyatlarının metre karesi 11 TL'den başlarken, Deposite bu kiraları 6 ay boyunca yeni kiracılarından almayacak.
 
Avrupa'nın Gelişim Bölgesi İkitelli'de Ofis Kiramala Avantajı
Deposite Outlet Merkezi'nde ofis kiralamanın en büyük avantajlarından biri lokasyonu. Deposite Outlet Merkezi, Avrupa yakasının en çok gelişen askları üzerinde stratejik bir noktada yer alıyor. TEM bağlantı yolunun kenarında iş potansiyelinin yoğun olduğu, farklı sektörlerden 36.000 iş yerinin bulunduğu Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olan İkitelli Organize sanayinin hemen girişinde, havalimanı ve TEM'e 5 dakika uzaklıkta, gümrüğe, toplu konutlara çok yakın ve yeni açılacak metro hattına yürüme mesafesinde, Taksim'e 20 dakika, Mecidiyeköy'e 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.
 
Farklı Büyüklükte Ofis Seçenekleri
Deposite İş Merkezi'nde 6148 metre kare kiralanabilir boş alan bulunuyor. Bedelsiz kiralama kampanyası ile ofislerin tamamının 2 hafta içinde kiralanacağını bekleniyor.
Deposite İş Merkezi'nde 88 metre kareden 3000 metre kareye kadar farklı büyüklükte kiralama seçenekleri mevcut. 
 
Deposite Outlet Alışveriş Merkezi İmkanlarından Faydalanabilme İmkanı

Deposite ofis kiracıları Deposite Outlet Alışveriş Merkezi'nin müşterilerine sunduğu ücretsiz otopark hizmetinden faydalanma olanağına da sahip olacaklar.
Kuzey ve Güney olarak iki bloktan oluşan 170.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulu Deposite Outlet Merkezi'nde toplam 29,500 metrekare kapalı alanda her biri kendi alanında öncü iddialı mağaza kombinasyonları ile hazır giyimden aksesuara, ev dekorasyonundan elektroniğe kadar her şey yer alıyor. Deposite ofis kiracıları keyifli alışverişin yanı sıra misafirlerini ağırlayacakları sosyal alanlara da sahip olacaklar. Deposite çalışanları farklı ve özel konseptli kafe ve restaurantların yanı sıra yorgunluk ve stres atmayı sağlayan sağlık, spor ve SPA merkezi Life Club ile de keyifli zaman geçirecek.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ofis kiralayan 6 ay kira ödemeyecek

Sinpaş Yapı'nın toplam 100 outlet mağazası ile 365 gün ucuz alışveriş sunduğu Deposite Outlet AVM'nin iş merkezi bölümünden 25 Haziran tarihine kadar ofis kiralayacaklar 2010 yılına kadar kira ödemeyecek. Toplam 6 bin 148 metre kare boş alanın bedelsiz kiralanacağı Deposite İş Merkezi'nde, inşaat, turizm, kiralama, factoring, mimarlık, tekstil gibi farklı sektörden şirketlerinin ofisleri yer alıyor. Yapılan açıklamaya göre, kriz jesti yapan Deposite, personel yerine kiradan tasarruf yapmaya özendirerek dolaylı olsa da sosyal bir katkı sağlamayı hedefliyor. İş Merkezi'nin 2009 yılı kiralama fiyatları metrekaresi 11 TL'den başlıyor. (Sabah)

Deposite'de kiralar bedelsiz

Sinpaş Yapı'nın sahibi olduğu İstanbul İkitelli'deki inşaat, turizm, kiralama, factoring, mimarlık, tekstil gibi farklı sektörden şirketlerin ofislerinin yer aldığı Deposite İş Merkezi'nden ofis kiralayacaklardan 2010 yılına kadar kira bedelinin alınmayacağı açıklandı.

Açıklamada, Sinpaş Yapı'nın toplam 100 outlet mağazası bulunan Deposite Outlet AVM'nin iş merkezi bölümünden, 25 Haziran 2009 tarihine kadar ofis kiralayacak firmalardan, 2010 yılına kadar kira alınmayacağı belirtildi. Bedelsiz kiralama kampanyası ile ofislerin tamamının 2 hafta içinde kiralanacağının beklendiği kaydedildi. (Milliyet)

Ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı, kirada 'altı ay bedava'ya geçti

Krizin etkisiyle ofis kiralamalarında istediği doluluk oranına ulaşamayan inşaat şirketleri, 'ofiste 6 ay bedava kira' dönemini başlatıyor. Sinpaş Yapı, doluluk oranı yüzde 60'ta kalan Deposite İş Merkezi'nde başlattığı bu uygulama sayesinde kalan boş alanın kiralamasını 2 haftada bitirmeyi hedefliyor.

SİNPAŞ Yapı, Küçükçekmece'deki alışveriş merkezi ve ofis kompleksi yatırımı olan Deposite İş ve Alışveriş Merkezi'ndeki ofis kiralarında 6 ay bedava uygulaması başlatıyor. Kriz döneminde yatırımların azalması ve şirketlerin kapanması sonucunda doluluk oranı yüzde 60'ta kalan Deposite'de, boş kalan yüzde 40'lık bölümün tamamının 2 hafta içinde kiraya verilmesi hedefleniyor. 6 aylık bedava kiralama kampanyasından yararlanmak isteyenler ile 2 yıllık kiracı kalma kontratı imzaladıklarını ifade eden Sinpaş Yapı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, "Kampanya ile bedava kira döneminin sona ereceği 2010 sonunda 1 milyon 400 bin TL ciro hedefliyoruz. Çok yakın olduğumuz için Organize Sanayi'deki şirketlerden ve onlarla iş yapan firmalardan da yoğun ilgi bekliyoruz" dedi.

Organize'den kayan olur

Ofislerde 2009 yılı kira bedellerinin 11 TL olduğunu ve bu bedelin 6 ay boyunca alınmayacağını dile getiren Ahmet Çelik, bedava dönemin ardından metrekare fiyat bedellerinin 12 TL'den başlayacağına dikkat çekti ve şunları söyledi: "Özellikle tekstil, finans, yapı, metal ve hukuk sektörünün bizim ofislerimiz ile ilgileneceğini düşünüyoruz. Alışveriş Merkezi bölümünde doluluk oranı zaten yüzde 100'e yakın olduğu için böyle bir kampanyaya gerek duymadık. Ofislerde de bu kampanya sayesinde hem doluluk oranını artırmayı hem de yeni yatırım yapacak girişimcilerin önünü açmayı hedefliyoruz. Konuya 'İşçi çıkartacağına kira ödeme' bakış açısı getiren bir sosyal sorumluluk projesi gözüyle de bakıyoruz."

Ücretsiz otopark

Toplam 6 bin 148 metrekare boş alanın bedelsiz kiralanacağı Deposite İş Merkezi'nde şu an inşaat, turizm, kiralama, factoring, mimarlık, tekstil gibi farklı sektörden şirketlerinin ofisleri yer alıyor. Ofislerin büyüklükleri de 88 metrekareden başlayıp 3 bin metrekareye kadar çıkıyor. Deposite ofis kiracıları bedava kiranın yanısıra ücretsiz otopark hizmetinden faydalanma imkanı da sunuluyor. Deposite çalışanları kafe ve restaurantların yanı sıra yorgunluk ve stres atmayı sağlayan sağlık, spor ve SPA merkezi Life Club'tan da yararlanıyor.

Aidatı düşen eski kiracı bize bozulmaz

ŞU an içerisinde geçmiş dönemden kiralama gerçekleştirmiş kiracıların da bulunduğu DeposiTe İş Merkezi'nde yenilere yönelik kampanyanın eskileri üzmeyeceğini dile getiren Ahmet Çelik, "Bu kampanya sayesinde ofislerde doluluk oranı artış gösterecek. Bu yolla varolan kiracılardan alınan işletme bedelleri de düşecek. Yeni kampanyanın eskilere herhangi bir zararı dokunmayacak, aksine yarar sağlayacak" diye konuştu. Deposite Pazarlama Müdürü Sabri İnce de, "Bu bir pazarlama faaliyeti. Daha önceki kiracılarımız da o zamanki kampanyalarımızdan yararlanmışlardı. Ben kimsenin rahatsızlık duyacağını düşünmüyorum" dedi. (Hürriyet)

2010'a kadar kira ödemesi yok 
 
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Deposite İş Merkezi'nde ofis kiralayacaklardan 2010 yılına kadar kira bedeli alınmayacak. 
 
Toplam 6 bin 148 metrekare boş alanın bedelsiz kiralanacağı Deposite İş Merkezi'nde, inşaat, turizm, kiralama, factoring, mimarlık, tekstil gibi farklı sektörden şirketlerin ofisleri yer alıyor. İş merkezinde 2009 yılı kiralama fiyatlarının metrekaresi 11 liradan başlıyor. Ancak 6 ay boyunca yeni kiracılardan kira ücreti alınmayacak. (Zaman)

Alışveriş merkezinde bedava ofis dönemi

Deposite, 2010'a kadar ofislerini ücretsiz kiralayacağını açıkladı. Ofislerin 2 hafta içinde kiralanması bekleniyor.

Deposite İş Merkezi, ofis kiralayacaklardan 2010 yılına kadar kira almayacağını açıkladı. Sinpaş Yapı'nın bir yatırımı olan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bulunan Deposite İş Merkezi'nden, 25 Haziran tarihine kadar ofis kiralayacak firmalardan kira alınmayacak. Toplam 6 bin 148 metrekare boş alanın bedelsiz kiralanacağı merkezde inşaat, turizm, kiralama, factoring, mimarlık, tekstil gibi farklı sektörden şirketlerin ofisleri yer alıyor. Deposite'de 2009 yılı kiralama fiyatlarının metrekaresinin 11 liradan başladığı ancak kiraların 6 ay boyunca yeni kiracılardan alınmayacağı vurgulandı. Ofislerin tamamının 2 hafta içinde kiralanacağının beklendiği kaydedildi. (Star)

Deposite altı ay kirasız

Sinpaş Grubu'nun bir yatırımı olan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Deposite İş Merkezi'nden ofis kiralayacaklardan 2010 yılına kadar kira alınmayacak. Sinpaş Yapı'nın toplam 100 outlet mağazası bulunan Deposite Outlet AVM'nin iş merkezi bölümünden, 25 Haziran 2009 tarihine kadar ofis kiralayacak firmalara kira konusunda büyük kolaylık sağlanacağı açıklandı. Toplam 6 bin 148 metrekare boş alanın bedelsiz kiralanacağı Deposite İş Merkezi'nde,  2009 yılı kiralama fiyatlarının metrekaresinin 11 liradan başladığı belirtildi. Ancak kiraların altı ay boyunca yeni kiracılardan alınmayacağı vurgulandı. (Radikal)


Geri Dön