29 / 03 / 2024

Deposite Sanat Merkezi 'nde 3 sergi bir arada!

Deposite Sanat Merkezi 'nde 3 sergi bir arada!

“İlmek İlmek Anadolu ” sergisi, Erhan Bayladı 'nın “Masal Gibi Kareler ” fotoğraf sergisi ve Arel Üniversitesinin “Takı Tasarımı ” sergisi Deposite Sanat Merkezi 'nde ziyaretçilerini bekliyor



Deposite Sanat Merkezi bu yıl hiç boş kalmadı …İpekle yünün aşkını el dokuması tablo halı içerisinde haneleştirerek manzaraları dokunabilir hale getiren “İlmek İlmek Anadolu ” sergisi, Erhan Bayladı 'nın “Masal Gibi Kareler ” fotoğraf sergisi ve Arel Üniversitesinin “Takı Tasarımı ” sergisi Deposite Sanat Merkezi 'nde ziyaretçilerini bekliyor ….

“İlmek İlmek Anadolu ” sergisi dünyada ve ülkemizde tarihin sayfalarına gömülmüş ya da yaşayan tüm efsaneleri, göz kamaştıran mekan ve manzaraları, portreleri, dünyaca ünlü ressamların tablolarını halıya yansıtarak halı tutkunlarını büyülü bir yolculuğa sürüklüyor …Geçtiğimiz Cumartesi günü (10 Eylül) ziyarete açılan, 17 Eylül Cumartesi günü ise saat 17:00 'de açılış kokteyli gerçekleşecek olan, muhteşem manzaraları dokunabilir hale getiren bu sergide, dokunarak hissetmenin ve görmenin tadına varmak mümkün.

Deposite Sanat Merkezi ayrıca herkesin bakıp da göremediği farklı kompozisyonları yakalamaya çalışan Erhan Bayladı 'nın, doğa içindeyken ilgi çekmezmiş gibi görünen obje ve görüntülerinden oluşan fotoğraf sergisini 12-29 Eylül günleri arasında ziyaretçileriyle buluşturacak. Kültür A.şž. işbirliği ile gerçekleştirilecek olan sergide, doğanın muhteşem renkleriyle insanı büyüleyen manzaralarını izlemenin keyfini çıkarabileceksiniz. Ayrıca 17 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek olan açılış kokteylinde Erhan Bayladı ile tanışma imkanı ve fotoğrafların hikayelerini kendisinden dinleme fırsatı elde edilebilir.

Gerçek Outlet Merkezinin ev sahipliğini yapacağı bir diğer sergide, Arel Üniversitesi kuyumculuk ve takı tasarımı öğrencilerinin el emeği göz nuru birbirinden güzel ürünlerini tanıtacağı “Takı Sergisi ” sergisi. Sergi 8 Eylül Perşembe günü Deposite Sanat Merkezi 'nde ziyaretçilerini bekliyor olacak …

İstanbul 'da birbirinden güzel yaşam alanlarına imza atan Sinpaş Grubu 'nun 34 yıllık tecrübesi ile Avrupa yakasının gelişim bölgesi olan İkitelli/Başakşehir 'in buluşma noktası YAşžAM MEYDANI niteliğindeki DEPOSİTE OUTLET, hepsi birbirinden ünlü seçkin Dünya ve Türk markaları arasında bulunduğu, kazançlı alışveriş şehri Deposite Outlet Merkezi isi dünyada ve 81 Mağazası, oyun alanları, Go.kart, Kayak pistinin   yanı sıra Lunaparkıyla da İstanbul 'luların alışveriş ve eğlence alışkanlıklarına yön vermeye devam ediyor.


Geri Dön