19 / 04 / 2024

Deprem güvenliği ve depreme hazırlık fuarı 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek!

Deprem güvenliği ve depreme hazırlık fuarı 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek!

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından organize edilen deprem güvenliği ve depreme hazırlık fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety, 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenecek...



MMI Eurasia Fuarcılık tarafından organize edilen deprem güvenliği ve depreme hazırlık fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety,  28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW  Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Türkiye’de ilk kez arazi yönetimi ve deprem öncesi güvenliğini konu alan fuarların hayata geçirilmesi ile Türkiye deprem sektörünün oluşturulması anlamında ilk yapıtaşları atılmış olacak. Fuarlara dünyanın dört bir yanından deprem sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılımı sürüyor.  


Messe Münich International’ın (MMI International) ortaklığı ile Türkiye’de kurulan MMI Eurasia Fuarcılık’ın CEO’su Tolga Özkarakaş, Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Eren Kalafat, Prof. Dr. Rahmi Nurhan Çelik ve Doç. Dr. Tevfik Özlüdemir’in katılımıyla bu önemli fuarların sektör basını ile paylaşılacağı basın toplantımızda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 





Geri Dön