24 / 04 / 2024

Derebahçe Sosyal Tesisleri Nisan ayında açılacak!

Derebahçe Sosyal Tesisleri Nisan ayında açılacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatını inceledi. Tesisin sadece Derebahçe Mahallesine değil diğer mahallelere de hitap edeceğini ifade eden Tok, nisan ayında açılışın yapılacağını söyledi.



İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Halkımıza verdiğimiz sözlerimizi tek tek yerine getirmeye devam ediyoruz" dedi.


Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatını inceledi.


Yetkililerden inşaat çalışması hakkında bilgi alan Tok, "Geçtiğimiz aylarda görkemli bir şekilde temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz Derebahçe Sosyal Tesislerimiz hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Temel atma töreninde müteahhitten aldığımız söz ile Allah izin verirse nisan ayında tesislerimizi faaliyete geçireceğiz. Halkımıza verdiğimiz sözlerimizi tek tek yerine getirmeye devam ediyoruz" diye konuştu.


Tesisin sadece Derebahçe Mahallesine değil diğer mahallelere de hitap edeceğini ifade eden Tok, "Bu manada Derebahçe Sosyal Tesisimiz bir çok alanda ihtiyaca cevap veren  varlığı ile bölgede önemli bir boşluğu dolduracak bir külliye olarak hizmet verecektir. 6 dönümlük bir alana inşa edeceğimiz sosyal tesisimizin içerisinde düğün ve nikah salonları, etüt merkezleri, cep sinema salonu, fitness salonu, kafeterya, mescit ve otopark gibi birçok alanın bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezimizin Allah izin verirse nisan ayında açılışını yapacağız" şeklinde konuştu.


Radikal


Geri Dön