18 / 04 / 2024

Derince Limanı özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri bugün saat 14.30'da!

Derince Limanı özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri bugün saat 14.30'da!

Derince Limanı'nda 39 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri bugün saat 14.30'da başlayacak... Teklifler için son gün 28 Mayıs olarak belirlenmişti...



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne ait Derince Limanı’nın 39 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirme ihalesinde teklifler 28 Mayıs tarihine kadar alınmıştı. 


Derince Limanı özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi ise bugün saat 14.30'da Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın toplantı salonunda yapılacak. Derince Limanı özelleştirme ihalesinin geçici teminat bedeli 25 milyon TL olarak belirlenmişti. 


* Pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek ihaleye, yerli-yabancı tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecek. Yatırım fonları ancak ortak girişim gruplarına dahil olarak ihaleye girebilecek. 


Özelleştirme İdaresi'nden yapılan açıklama şu şekilde;


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne ait Derince Limanı’nın 39 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi 05.06.2014 tarih, Perşembe günü, saat 14:30’da İdaremiz Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön