29 / 03 / 2024

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor!

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor!

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor. Renklerin yaşamımızdaki öneminin farklı ve keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yeni sayısı dopdolu içeriğiyle Sonbaharı karşılıyor.



Şehre dönüşün ve sonbaharın sıcak-serin atmosferini müjdeleyen Design Soul’da; Kürşat Başar, Atilla Dorsay, Emrah Yıldız değerli ve özel sohbetleriyle yer alıyor.


Yüzyıllık tutkumuz Türk sinemasını “Türk Sinemasının 100. Yılı”, sonbaharın en güzel destinasyonlarından İğneada Longoz Ormanları, İstanbul’dan Beykoz, Norveç’ten Reine öne çıkan önemli konulardan.


150 yılın en sıcak yazının yaşandığı, rüzgar panellerini ve Konya’daki Meke Gölü’nü inceleyerek enerji verimliliği ve küresel ısınma konusuna dikkat çeken konuların da yer aldığı Design Soul’da ayrıca Elmalı Hazineleri’nin hikayesini, Süreyya Operası’nın geçmişi ve bugünü ele alındı.


Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya’nın Design Soul dergisini; IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden Android cihazlar için de GooglePlay’den https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.


A’ Design Award ödüllü ve Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan 50 markası arasına giren Filli Boya, dijital mecralarda hayata geçirdiği yeniliklerle karşınızda olmaya devam edecek.



Geri Dön