26 / 04 / 2024

Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arif Altısomuncuoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.




Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Arif Altısomuncuoğlu tarafından kuruldu. 


Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Alüminyum, plastik, demir, çelik, ahşaptan mamul maddelere şekil değiştirmek yoluyla kapı, pencere, lambri, raf, panjur, vitrin, çatı ve tavan kaplamaları ile her tür dekorasyon işleri yapmak, fason olarak başkalarına yaptırmak ve yerinde montajlarını yapmak veya yaptırmak. 2.Alüminyum, demir, plastik malzemelerin kaplanması, boyanması ve bunlarla ilgili hammadde ve makinelerin imalatını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 3.Her türlü inşaatlar yapmak, villa, köşk, yalı apartman, tatil köyü yapmak, yaptırmak, kat karşılığı arsalar almak, bu arsalarda daireler, işyerleri bina ederek bunları topluca veya tek tek satmak. 4.İnşaat malzemelerinin alım, satımı, ithalatı, ihracatı.....ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Akşemsettin Mah.Selimpaşa Sk. N.11 A Eyüp 



Geri Dön