04 / 05 / 2024

Devane TOKİ kura sonuçları!

Devane TOKİ kura sonuçları!

TOKİ tarafından inşa ettirilen Çorum Merkez Devane Mahallesi'ndeki 140 konut için kuralar bugün çekilecek. İşte, Devane TOKİ kura sonuçları..



140 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu Çorum Merkez Devane Mahallesi'ndeki daireler için kura heyecanı başladı. Projedeki daireler için başvurular,  T.C .Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 19 Aralık 2016 – 06 Ocak 2017 tarihleri arasında kabul edildi. 


TOKİ Çorum Devane projesindeki dairelerin fiyatları 190 bin 105 TL ile 273 bin 854 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Devane  TOKİ  projesinde kuralar Çorum Devlet Tityatro Salonu’nda Saat: 14:30’ da Noter huzurunda çekilecek. 


Devane TOKİ kura sonuçları!

Devane TOKİ kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak. Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabilecekler.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın

3+1 kura sonucu için tıklayın

4+1 kura sonucu için tıklayın



Geri Dön