18 / 04 / 2024

Dhahi Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhahi Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhahi Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Jamal Abed Dhah Dhahi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.



Dhahi Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Jamal Abed Dhah Dhahi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Dhahi Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılı etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 8-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. 9- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul satın alabilir, satabilir, kiralar, kirayaverir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,  ipotek alabilir, ipotek verebilirve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,  intifa, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 10-Her türlü malın  Ticareti İthalatı ve İhracatını yapmak.



Geri Dön