25 / 04 / 2024

Dibek Turizm ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dibek Turizm ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dibek Turizm ve Gıda Sanayi Limited Şirketi 4 Mart 2015 'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler 'de, Emin Aydın Müdürlüğü 'nde kuruldu.



Dibek Turizm ve Gıda Sanayi Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te Emin Aydın Müdürlüğü'nde kuruldu.


Dibek Turizm ve Gıda Sanayi Limited Şirketi iş konusu;A  -  TURİZM  1.  Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.   2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 4. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek. 5. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirler arası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 6. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. B - GIDA 1. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 2. Zeytin yetiştiriliciği, zeytin ve zeytin yağının üretimi, imalatı, işlenmesi, şişelenmesi, paketlenmesi, toptan ve perakende satışını ve pazarlanmasını yapmak. 3. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.



Geri Dön