19 / 04 / 2024

Didem Antebi Emirgan’daki villalarının kapısını Instyle Home’a açtı!

Didem Antebi Emirgan’daki villalarının kapısını Instyle Home’a açtı!

‘Icon 34’ adlı saç-makyaj ve stil danışmanlığı ajansı kuran Didem Antebi, iş adamı eşi İzzet Antebi ve kızları Mila ile yaşadıkları Emirgan’daki villalarının kapısını Instyle Home’a açtı.



Geçtiğimiz aylarda ‘Icon 34’ adlı saç-makyaj ve stil danışmanlığı ajansı kuran Didem Antebi, iş adamı eşi İzzet Antebi ve kızları Mila ile yaşadıkları Emirgan’daki villalarının kapısını Instyle Home’a açtı


Yaklaşan yılbaşı hazırlıklarına Tepe Home’dan gelen çam ağacını kurarak başlayan Didem Antebi, Emirgan’da eşi İzzet Antebi ve kızları Mila ile yaşadığı müstakil villalarının tadilatını tamamladı ve farklı stilleri bir araya getirdi. Bu yıl uzun zamandır hayalini kurduğu, kişi ve kurumlara özel styling hizmeti veren ‘Icon 34’ ajansını Antebi, Mila’ya bir erkek kardeş vermeye de hazırlanıyor. Antebi, dergiye “Kendi adıma iyi hatırlanacak bir yıldı” diye konuştu.


InStyle Home dergisinin bu yıl ilkini düzenleyecek ‘Christmas Bazaar’ etkinliği, yılbaşına özel dekoratif aksesuarları ve özel hediye seçenekleri ile 3 Aralık günü saat 11.00  19.00 saatleri arasında Bebek Kitchenette’in 2’inci katında gerçekleşecek.


Vatan


Geri Dön