19 / 03 / 2024

Didim Queen Daireleri'nde 1 ev alana 2 ev bedava!

Didim Queen Daireleri'nde 1 ev alana 2 ev bedava!

Aydın'ın Didim ilçesinde inşa edilen Queen Daireleri'nde fiyatı 135 bin TL olan 75 metrekare konutlardan 1 tane alana 2 tane bedava...



Eşin İnşaat'ın Aydın'ın Didim ilçesinde inşa ettiği 24 konutluk Queen Daireleri'nde 75 metrekare 2+1 konutlardan bir tane alana aynı konuttan iki tane bedava veriliyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde konutlardan oluşan Queen Daireleri'nde kampanyaya dahil olan 135 bin TL'lik  2+1'lerden 4 tane kaldı. Kampanya Temmuz ayının sonuna kadar geçerli.

Yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası ve çocuk havuzunun bulunduğu projede yaşam, altı ay sonra başlayacak.

256 813 71 88 
[email protected]

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Aydın'ın Didim ilçesinde bir inşaat firması, satışları artırmak amacıyla "Bir ev alana iki ev bedava" kampanyası başlattı.

Firma sahibi Rıdvan Eşin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyada ve Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle inşaat sektöründe başlayan sıkıntıların ciddi boyutlara ulaştığını belirterek, firmaların artık satış
yapamaz duruma geldiğini söyledi.

Türkiye'de inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi durumunda olduğunu, bu sektörün durması ya da batmasının, ülkenin ekonomik geleceğini tehlikeye düşüreceğini öne süren Eşin, sektörün bir an önce canlandırılmaya ihtiyacı olduğunu belirtti.

Rıdvan Eşin, krizden kurtulmak amacıyla bugüne kadar bir çok kampanya düzenlediklerini ve son gerçekleştirdikleri 'Villa Alana Ev Bedava' kampanyası ile satışlarını artırdıklarını kaydetti.

Bu kampanyanın bitiminin ardından, satışlarının yeniden düştüğünü ve yaz sezonunda tekrar bir canlanma sağlamak amacıyla "Bir ev alana iki ev bedava" adıyla yeni bir kampanya başlattıklarını belirten Eşin, şunları söyledi:

"Kampanyadaki evlerimiz Akbük beldesinde bulunan 'Queen Daireleri' adını verdiğimiz evlerimizdir. Toplam 2 oda ve bir salondan oluşan bu evlerimiz, 75 metrekaredir. Fiyatını 135 bin lira olarak belirlediğimiz yapımı devam eden bu evlerimizden herhangi birini alana, aynı evlerden iki tanesini de ücretsiz veriyoruz. Böylece vatandaşlarımız, Didim gibi Türkiye'nin en gözde tatil yerlerinden birinde 135 bin liraya 3 ev sahibi oluyor."

Rıdvan Eşin, kampanyanın Temmuz ayının sonuna kadar geçerli olduğunu da sözlerine ekledi.
AA

Didim'de 1 ev alana 2'si bedava

Ekonomik krizden büyük darbe yiyen inşaat sektörü ayakta durabilmek için birbirinden ilginç kampanyalar yaratıyor... Aydın'ın gözde tatil beldesi Didim İlçesi'nde bir inşaat firması, satışları artırmak amacıyla ''Bir ev alana iki ev bedava'' kampanyası başlattı. Firma sahibi Rıdvan Eşin dünyada ve Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle inşaat sektöründe başlayan sıkıntıların ciddi boyutlara ulaştığını belirterek, firmaların artık satış yapamaz duruma geldiğini söyledi. Krizden kurtulmak amacıyla bugüne kadar birçok kampanya düzenlediklerini ve son gerçekleştirdikleri 'Villa Alana Ev Bedava' kampanyası ile satışlarını artırdıklarını belirten Eşin: 'Kampanyadaki evlerimiz Akbük beldesinde bulunan 'Queen Daireleri' adını verdiğimiz evlerimizdir. Toplam 2 oda ve bir salondan oluşan bu evlerimiz, 75 metrekaredir. Fiyatını 135 bin lira olarak belirlediğimiz yapımı devam eden bu evlerimizden herhangi birini alana, aynı evlerden iki tanesini de ücretsiz veriyoruz. Böylece vatandaşlarımız, Didim gibi Türkiye'nin en gözde tatil yerlerinden birinde 135 bin liraya 3 ev sahibi oluyor.''
Akşam


Geri Dön