25 / 04 / 2024

Didim Termal Konutları'nda son durum!

Didim Termal Konutları'nda son durum!

Şemun Oğuz, yatırımın seçimde AK Parti'yi destekledikleri için CHP'li Başkan Atabay tarafından mühürletildiğini savundu. Aydın'ın Didim ilçesinde termal konutlar için yatırım yapan şirket, CHP'li Deniz Atabay için şikayetçi oldu.



Aydın'ın Didim ilçesinde termal konutlar için yatırım yapan şirket, eski Belediye Başkanı CHP'li Mümin Kamacı'nın verdiği ruhsatı, 8 ay sonra görevi devralan CHP'li Deniz Atabay'ın iptal ettirdiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Başkan Atabay'ın yerel seçimlerde kendisine destek vermediği için inşaat ruhsatım iptal ettirdiğini öne süren şirket ortaklarından Şemun Oğuz, "Başkan, AK Parti'ye destek verdiğimiz için inşaatımızı usulsüzce mühürletti" dedi. Tamamı 50 milyon lirayı bıüan yatırımın en az 15 milyon lirasının çöpe gittiğini belirten Oğuz, temeli atılan inşaatın malzemelerinin çürümeye başladığını söyledi. Atabay'ın seçimde yaptığı harcamalara! karşılanması için şü'ketinden usulsüz taleplerde bulunduğu da öne süren Oğuz savcılığa suç duyurusunda bulundu. 


Didim Süryaniler Demeği Başkanlığı'nı da yürüttüğünü belirten Nehirsan İnşat ortaklanndan Şemun Oğuz, Başkan Atabay'ın bu konuda da kendisine ırkçı söylemlerle saldırdığını iddia etti. Oğuz, uğradıkları haksızlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanlığına mektup yazarak anlattıklarını söyledi. "Başkan hukuku çiğnedi" "Atabay, şahsi görüş ve düşüncelerini keyfi kullanarak devletin kendisine verdiği yetki ve görevi kötüye kullandı" diyen Oğuz, inşaatla ilgili tarafsız teknik heyet incelemesinin de olumlu sonuçlandığını kaydederek hukuk mücadelesini sürdüreceklerini söyledi. 


Yeni Asır


Geri Dön