04 / 05 / 2024

Didim Yalı Caddesi projesine dönüşüm ödülü verildi!

Didim Yalı Caddesi projesine dönüşüm ödülü verildi!

12 Mart tarihinde İzmir’in Seferihisar ilçesinde gerçekleşen Sosyal Demokrat Yerel Yönetimler proje (SODEM) ödülleri kapsamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz, Atabay Yalı Caddesi Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesiyle ödüle layık görüldü.



12 Mart tarihinde İzmir’in Seferihisar ilçesinde gerçekleşen Sosyal Demokrat Yerel Yönetimler proje (SODEM) ödülleri kapsamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Yalı Caddesi Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesiyle ödüle layık görüldü.


Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın göreve seçilmesinden sonra ilk icraata olarak ortaya koyduğu ve devamı süren Yalı Caddesi Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi “Kentsel Dönüşüm” dalında ödüle layık görüldü. Sosyal Demokrat Yerel Yönetimler proje (SODEM) ödülleri kapsamında layık görülen ödülü Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı.

Ödülle ilgili değerlendirmeler  yapan  Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçenin daha yaşanabilir bir yer olması için halk odaklı projelere önem verdiklerini belirterek; “Göreve gelir gelmez bu proje için düğmeye bastık ve hiçbir taviz vermeden uygulamaya koyduk. Burada bulunan esnafımız ve işyeri sahiplerimizin de desteği ile böyle güzel ve Didim’in ‘Marka’ değerini arttıracak bir çalışma ortaya çıkmıştır. Bize de bu ödülü layık görenlere Didim halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Projelerimiz ve çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Halkımızın da desteği ile güzel bir Didim için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.


Didimliler ile Didim’e gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük beğenisini toplayan Yalı Caddesi Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi ilk etabı geçtiğimiz yaz tamamlanmış ikinci etap çalışmaları sürdürülmektedir.


İki gün boyunca gerçekleştirdikleri toplantıların son derece verimli geçtiğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yaptığımız projeleri kamuoyuyla paylaşma olanağı bulduk. Belediye başkanlarımız son derece başarılı belediye hizmetlerinin altına imza aldı. Bizim 'belediye başkanlarımız başarılıdır' demenin ötesinde kamuoyuna anlatılması çok önemli. Jüri üyelerimize yaptıkları seçim nedeniyle yürekten teşekkür ederim. Eminim zorlandılar ama güzel projeleri bize tanıtma imkanı buldular.” diye konuştu.


Mavi Didim Gazetesi


Geri Dön