19 / 03 / 2024

Diego, İstanbul'da uygun ev bulamadı! İşte nedeni...

Diego, İstanbul'da uygun ev bulamadı! İşte nedeni...

Fenerbahçe'ye transferinin ardından İstanbul'da harıl harıl ev arayan Diego ve eşi, talip oldukları evlerin fiyatları birden ikiye katlanınca şaşkına döndü. Çift, fırsatçılardan fırsat bulabilirse bir an önce ev bulup yerleşmek niyetinde!



Fenerbahçe’nin yıldızı Diego Ribas, Temmuz ayından itibaren yürüttüğü ev bulma çalışmalarında henüz sonuca ulaşamadı. Başarılı oyuncu, 2 aydır çalmadık kapı bırakmadı ama sonuç alamadı. Bunun nedeni ise çok ilginç... 


Ev bakmadan önce o bölgedeki ev fiyatlarını araştıran Brezilyalı’nın eşi Leticia, eve bakmaya gittiğinde ev fiyatlarının birden bire 2’ye 3’e katlanmasından dolayı büyük sıkıntı yaşıyor. Örneğin 10 bin dolar istenen bir ev Diego talip olduğunda 30 bin dolarlara çıkınca Sambacı ve eşi evden vazgeçiyor.


Diego'nun eşi Leticia neredeyse her gün emlakçıları arşınlıyor ve uygun bir ev bulmaya çalışıyor. Ancak Brezilyalı’nın normalden çok daha yüksek fiyat ödeyeceğini düşünen emlakçılar ve ev sahipleri fahiş fiyatlar istiyorlar. Yıllık 400 bin doları bulan ev kiralarını çok yüksek bulan Ribas ailesi otelde konaklamayı tercih ettiler. Takım arkadaşları ise Diego ve ailesini sürekli Boğaz’da akşam yemeğine davet ediyor.


İSMAİL KARTAL’LA DİYALOĞU MÜKEMMEL


Diego’nun Samandıra’da en yakın dostu İsmail Kartal oldu. Kartal ile iyi bir dostluk kuran Diego “İlk kez bir takımda teknik adamın odasına kapısını çalmadan girebiliyorum” diyor.



Ahmet Ercanlar / Hürriyet


Geri Dön