19 / 04 / 2024

Dikili'ye yeni modern parklar yapılıyor!

Dikili'ye yeni modern parklar yapılıyor!

Dikili Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Ekipler mahallelere yeni modern çocuk parkları kazandırdı.



Dikili Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Ekipler mahallelere bir yandan yeni parklar kazandırırken diğer yandan da mahallelerde bulunan çocuk oyun parkları yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.


Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi ekipleri tarafından ilçede yaşayan çocukların neşe içerisinde oyunlar oynaması için yeni park yapım çalışmaları devam ederken, yine aynı çalışma kapsamında mevcut parklarda elden geçirilerek eskiyen, kullanım ömrünü tamamlayan parklara yeni nesil, modern çocuk oyun grupları monte etti. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi 14 Eylül Kurtuluş Parkı, Bankacılar Sitesi Parkı ve Gazipaşa Mahallesi Seçkinler Sitesi Parkı'nda çocukların sportif ve fiziksel aktivitelerine imkan sağlamak amacıyla TSE standartlarında polietilen malzemelerden üretilmiş tek çatılı iki kaydıraklı, salıncaklı, tahterevalli ve 2 adet zıp zıpın yer aldığı modern oyun gruplarının monte edilmesi gerçekleştirilerek çocukların kullanıma sunuldu.


Yeni Asır


Geri Dön