18 / 04 / 2024

Dikmen Vadisi 4. ve 5. etap projelerine bu yıl başlanacak!

Dikmen Vadisi 4. ve 5. etap projelerine bu yıl başlanacak!

Dikmen Vadisi 4 ve 5. Etapların vadideki militan bir grup tarafından engellendiğini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 4 ve 5. Etap Projelerinin gerçekleştirileceğini söyledi.



Dikmen Vadisi 4 ve 5. Etapların vadideki militan bir grup tarafından engellendiğini ifade eden Başkan Gökçek, bölgedeki gecekonduların bu militanlarca Suriyeli sığınmacılara ve kağıt toplayıcılara kiralandığını söyledi. Çok cazip teklifler yapmalarına karşın yasa dışı işgali sürdüren militanların, bu yıl polis denetiminde çıkarılarak 4 ve 5. Etap Projelerinin gerçekleştirileceğini söyledi. 


Daha önce de açıklamalarda bulunduğu Başkentgaz’ın, “haksız kazanç peşinde koştuğunu” yenileyen Başkan Gökçek, vatandaşların Savcılığa suç duyurusunda bulunması gerektiği çağrısını da yineledi. Vatandaşlardan haksız uygulama ve talepleri ayrıca EPDK’ya da şikayet etmelerini isteyen Başkan Gökçek, EPDK’ya yapılacak çok sayıda şikayetin önemli bir baskı oluşturacağına dikkat çekti. 


Canlı yayında asfalt paralarına ilişkin de daha önceki açıklamalarını hatırlatan Başkan Gökçek, bu konudaki kendi düşüncesini, “Asfaltı kullanan para ödemeli. Araç kullanan her ay 15 TL asfalt kullanım bedeli öderse, bu hiç kimseye dokunmaz” dedi ve bunun kabul edilmesi için çalışma yaptığını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön