20 / 04 / 2024

Dikran Masis eşine Beykoz'dan villa aldı!

Dikran Masis eşine Beykoz'dan villa aldı!

Ermeni asıllı işadamı Dikran Masis, 35 yaş küçük eşine doğumgününde Beykoz'dan ultra lüks bir villa hediye etti. Masis, bu villayı işadamı Alican Ulusoy'dan aldı...



Ünlü emlakçı Dikran Masis, güzel eşine verdiği doğumgünü hediyesiyle jet sosyetenin gündemi oldu... Eskidji Müzayede şžirketi'nin Ermeni asıllı sahibi Masis, 2009 yılında hayatını birleştirdiği eşi Yasemin Masis için kesenin ağzını açtı. İşadamı, kendisinden 35 yaş küçük eşini hediyesiyle mest etti.

YOK BÖYLE ARMAĞAN!
Dikran Masis, 31 yaşına basan eşi için Beykoz'daki Hisar Konakları'ndan lüks bir villa satın aldı. Masis, daha önceleri genç işadamı Alican Ulusoy'a ait olan bu villa için tam 5.2 milyon dolar ödedi. Eşinin bu muhteşem armağanı karşısında havalara uçan Yasemin Masis, şimdi evi yeniden dekore ettiriyor.

ASANSÖRLÜ ViLLALAR!
Toplam 9 villadan oluşan Hisar Konakları'nda Yıldırım Demirören gibi isimler oturuyor. 750 metrekarelik 4 katlı villalarda, 7 yatak odası ve 3 oturma odası var. Özel havuzlu villalarda asansör, şömine ve jakuzi bulunuyor.

DiKRAN MASiS KiMDiR
Ermeni asıllı Dikran Masis, birçok işle uğraştı. Babasından kalan servet sayesinde işlerini büyüten Masis'in 3 çocuğu var. İşadamı, 4. evliliğini de 2009'da içmimar olan şimdiki eşi Yasemin Öztürk ile yaptı.

NÜKHET DURU'DAN çOCUĞU VAR
Ünlü şarkıcı Nükhet Duru ve Dikran Masis'in magazin gündemine damga vuran evliliklerinden Cem isminde bir oğulları var.
Takvim


Geri Dön