19 / 04 / 2024

Dilara Tahiroğlu kimdir?

Dilara Tahiroğlu kimdir?

Dilara Tahiroğlu, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Stratejik Pazarlama Müdürlüğü görevine getirildi. Peki, Dilara Tahiroğlu kimdir? Dilara Tahiroğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?



Dilara Tahiroğlu kimdir?

Üniversite eğitimine Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde başlayan ve sonrasında Almanya Humboldt Üniversitesi’nde Ekonomi Yüksek Lisansını tamamladı.


Kariyerine satış, pazarlama ve yönetim danışmanlığı alanlarında yön veren ve uzmanlaşan Dilara Tahiroğlu, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti Türkiye’nin Stratejik Pazarlama Müdürlüğü görevine getirildi.


İş hayatına, Almanya’da global bir lojistik firması olan Deutsche Post DHL’in Inhouse Consulting bölümünde danışmanlık yaparak başlayan Dilara Tahiroğlu, Türkiye’ye döndükten sonra DHL Global Forwarding bünyesinde satış ekibi performansı ve şirket çapında stratejik projelerin yönetiminde rol aldı. 


Bain & Company bünyesinde 2013 yılından itibaren birçok farklı sektör ve projede Yönetim Danışmanı olarak çalışan Tahiroğlu, Hilti Türkiye’nin Stratejik Pazarlama Müdürü oldu.


Dilara Tahiroğlu, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.







Geri Dön