29 / 03 / 2024

Dilek Pastaneleri Novada Ataşehir AVM'de 20. şubesini açtı!

 Dilek Pastaneleri Novada Ataşehir AVM'de 20. şubesini açtı!

Türkiye’de pastane, cafe-restaurant konseptinin ilk uygulayıcısı olan Dilek Pastaneleri, franchise zincirinin son halkasını bu hafta Novada Ataşehir AVM’de açtı.




2008 yılından bu yana franchise sistemiyle çalışan ve 55. yılını geride bırakan Dilek Pastaneleri, 50 milyon Euro yatırım değerine sahip Novada Ataşehir AVM’de 20. şubesiyle bu hafta Ataşehirlilere “merhaba” dedi.

 

Ataşehirlilerden gelen yoğun talep üzerine Novada Ataşehir AVM’de oldukça büyük ve geniş kapsamlı bir mağaza ile hizmet vermeye başlayan Dilek, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri Ataşehirlilerle buluşturuyor.

 

İstikrarlı büyümeye önem verdiklerini ifade eden Dilek Pastaneleri’nin Kurucu Ortağı Cabir Yazıcı, Novada Ataşehir AVM’deki şubenin ardından pastane, cafe-reastaurant konseptini yurtdışına da ihraç edeceklerini belirtiyor. Büyüme hedefleri paralelinde İkitelli’de bulunan fabrikalarında da kapasite artışına gittiklerine dikkat çeken Yazıcı, 100 şubeye yetecek bir kapasiteye ulaştıklarını, bundan sonraki büyüme hedeflerinin de franchise sistemi ile hızlanacağını aktarıyor.

 

Nitelikli büyümeyi sürdürerek Dilek şubelerini arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Yazıcı, yurtdışından çok ciddi talepler aldıklarını, bu doğrultuda 4 ay içinde Azerbaycan ve Erbil’de de şube açacaklarını dile getiriyor.


Geri Dön