28 / 03 / 2024

Dim Vadisi muhtarları Ak Köprü için Menderes Türel'e teşekkür etti!

Dim Vadisi muhtarları Ak Köprü için Menderes Türel'e teşekkür etti!

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde bulunan Dim Vadisi’nde yer alan 12 mahalle muhtarı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek yapılacak olan ‘Ak Köprü” ve yatırımlar için teşekkür etti.



Alanya Dim Vadisi’nde yer alan Akçatı, Uğurlu, Bucak, Bıçakçı, Üzümlü, Öteköy, Taşbaşı, Dim Alacami, Gümüşkavak, Kuzyaka ve Yalçı mahalle muhtarları Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’le birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, mahallelerine yapılan yatırımlar ve önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Ak Köprü için teşekkür etti.


Muhtarlar adına konuşan Akçatı muhtarı Mustafa Güven, “Dim Vadisi’nde 12 mahallemiz var. Buralara bugüne kadar alt yapı konusunda istediğimiz yatırımları yaptınız. Ayrıca Dim Barajı yapıldıktan sonra bu mahalleler arasındaki ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Öğrenciler okula gitmek için 40-50 kilometre yol gitmek zorunda kalıyordu. Ak Köprü’yü yapma konusunda aldığınız karar ve temel atılacak noktaya getirmeniz bizi son derece memnun etti. Bu nedenle bölgedeki 12 mahalle adına size teşekkür ediyoruz” dedi. Uğurlu Muhtarı Ahmet Sarı muhtarlar adına Türel’e Türk Bayrağı tablosu hediye etti.


AK KÖPRÜ ÇOK FARKLI OLACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ilçelerde kurulan ilçe hizmet birimleri ve Türkiye’ye örnek olan MUBİM ile muhtarların artık çay içmek için geldiğini söyledi. Ak Köprü’nün önemine değinen Türel, “Önümüzdeki günlerde Ak Köprü için bir temel atma programı düzenleyeceğiz. Ak Köprü proje bakımından çok ayrı bir köprü olacak. Bölgedeki ulaşımın yanı sıra görünümü ile de bölgenin cazibesini arttıracak. Kısacası Dim Barajı üzerine Mini bir Boğaz Köprüsü yapacağız” dedi.



Hürriyet 

Bu haber Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı


Avrupa Futbol Şampiyonası’na Antalya’da hazırlanan Milli Takımı’nın kaptanı Arda Turan sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e ev sahipliği için teşekkür etti. Turan, “Kendimizi evimizde hissettiren Antalya halkına, bizi bir abi gibi ağırlayan dostluğunu esirgemeyen her şeyimize koşan Sayın Başkanımız Menderes Türel abimize teşekkür ederim” dedi.


Fransa’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları için Antalya’yı tercih eden ve Antalya Arena’da İsveç ve Karadağ ile iki hazırlık yapan A Milli Futbol Takımı’nın kaptanı Arda Turan, ev sahipliği için sosyal medya üzerinden Antalya’ya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

INSTAGRAM’DAN TEŞEKKÜR ETTİ

Dünyaca ünlü futbolcu, instagram’daki 4.5 milyon takipçisine “Hayırlısıyla artık hazırlık maçlarını bitirdik. Artık sıra şampiyonada. Bize bu yolda destek veren, hazırlık aşamasında kendimizi evimizde hissettiren Antalya halkına, bizi bir abi gibi ağırlayan dostluğunu esirgemeyen, her şeyimize koşan Sayın Başkanımız Menderes Türel abimize teşekkür ederim. Takım arkadaşlarım bütün ekibimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak için sizleri gururlandırmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayırlı geceler, hayırlı sahurlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum” paylaşımında bulundu.


VURDUĞUNUZ GOL OLSUN


Başkan Türel de, Arda Turan’a twitter üzerinden verdiği yanıtta, “Biz teşekkür ederiz kaptan! Milli takımı Antalya'da misafir etmek bizim için onur. Yolunuz açık,    vurduğunuz gol olsun” dedi. Türel, Milli Takım’a da başarılar dileyerek, “Slovenya karşısındaki Milli Takım Fransa’da iş yapar. Kaptan Arda Turan ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Size güveniyoruz” twetti attı. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön