26 / 04 / 2024

Dinamik Mühendislik riski en aza indiriyor!

Dinamik Mühendislik riski en aza indiriyor!

Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren Gebze merkezli Dinamik Mühendislik, temiz su tesisatı, kirli su tesisatı, kalorifer, kombi, radyatör tesisatı ve kazan dairelerinin kurulumu gibi çeşitli tesisat işleriyle hizmet veriyor.



Doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren Gebze merkezli Dinamik Mühendislik, temiz su tesisatı, kirli su tesisatı, kalorifer, kombi, radyatör tesisatı ve kazan dairelerinin kurulumu gibi çeşitli tesisat işleriyle hizmet veriyor. Doğalgaz sektörünün oldukça riskli bir sektör olduğunu kaydeden Dinamik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Kurt, firma olarak bunun bilinciyle hareket ettiklerini dile getirdi. Projelerin en ince ayrıntısına kadar incelendiğine dikkat çeken Kurt, "Proje çiziminden sonra, bu bölgenin denetleyici firması olan Palgaz da bu projeleri inceliyor. Projenin, Enerji Bakanlığı'nın yönetmeliğine uygun olup olmadığına bakıyor. Palgaz'ın onay vermediği hiçbir proje hayata geçirilmiyor. Proje, şartnamelere uygun çizilse ve Palgaz'ın onayını almış olsa dahi, uygulamanın  yanlış yapılmasına karşı alınmış önlemler de mevcut" diye konuştu. 


Müşteri memnuniyetini ve satış sonrası hizmeti ön planda tuttuklarını söyleyen Emrullah Kurt, hayata geçirdikleri projelerde müşterilerinin memnun kalmasını önemsediklerini belirtti. Kurt, bütün müşterilerinin kendileri için önemli bir referans olduğunu ifade etti. Bosch'un ana bayisi olduklarını bildiren Kurt, "Servis ağının yaygın olması, herhangi bir arızada yedek parçasının kolay tedarik edilmesi ve yakıt anlamında cimri olması nedeniyle Bosch'u tercih ediyoruz" dedi. Palgaz'ın yeni yönetmenliğine göre sanayi yetkisi olmayan firmaların fabrika tesisatı yapamayacağına işaret eden Kurt, Dinamik Mühendislik olarak bu konuda yetişmiş, sanayi yetkisi olan mühendisler ile yakın zamanda fabrikalara da hizmet vermeye başlayacaklarını ifade etti. 


Dünya Sektörel Ek 


Geri Dön