19 / 04 / 2024

Dinçer Tümer: Kalite ve sürat ilkelerini esas aldık!

Dinçer Tümer: Kalite ve sürat ilkelerini esas aldık!

1987 yılında Adana'da makine mühendisi baba Hilmi Tümer tarafından temeli atılan Tümer İnşaat, 28 yıldır 'Temelinde Güven Var' sloganıyla inşaat sektöründe var olmanın haklı gururunu yaşıyor.



İnşa ettiği, hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin önemli firmaları arasında yer edinen Tümer İnşaat, birçok konutun yanında onlarca devlet taahhüt işinin altından da başarı ile kalktı. Çukurova bölgesinde inşa ettiği modern yaşam standartlarına uygun konutlarıyla sektörün güçlü temsilcilerinden biri olan Tümer İnşaat artarak devam eden konut açığının karşılanmasında sektörün güçlü bir temsilcisi oldu. Genel Koordinatör Dinçer Tümer, temel ilkelerinin dürüstlük olduğunu belirterek, "Müşteri memnuniyeti, güven, kalite ve sürat ilkelerini esas aldık" dedi. İki inşaat mühendisi, iki de işletme mezunu olmak üzere dört kardeş olduklarını belirten Dinçer Tümer "Dinçer kardeşler olarak iki yapı denetim şirketi, iki inşaat firması ve çiftçilik sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz" dedi. Tümer İnşaat'ın birçok aileyi ev sahibi yaparak güven ve kalitenin simgesi olduğunu söyleyen Tümer, "Projelerimizle Adana'ya örnek oluyoruz" diye konuştu. 


2016 YILINDA 260 DAİRE 

Adana'da büyük bir arsa sıkıntısının yaşandığına dikkat çeken Tümer, "2016 yılı içerisinde Hekimköy, Ziyapaşa Bulvarı, Mavi Bulvar, Toros Mahallesi ve Mithatpaşa Bulvarı mevkilerindeki projelerimizde toplam 260 dairemizi tamamlayıp satışa sunacağız. 'Temelinde Güven Var' sloganı ile çıktığımız bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.


Sabah Güney


Geri Dön