16 / 04 / 2024

Divan İstanbulda GROHE ürünleri kullanıldı!

Divan İstanbulda GROHE ürünleri kullanıldı!

Önümüzdeki günlerde yeni mimarisi ve dekorasyonu ile yeniden konuklarını ağırlamaya başlayacak olan Divan İstanbul Otelinin odalarında ve genel kullanım alanlarında GROHE ürünleri kullanıldı



Özel konutlardan otellere kadar başarılı projelere imza atan GROHEnin en son projelerinden biri, Divan İstanbul.

Önümüzdeki günlerde yeni mimarisi ve dekorasyonu ile yeniden konuklarını ağırlamaya başlayacak olan Divan İstanbul Otelinin odalarında ve genel kullanım alanlarında GROHE ürünleri kullanıldı. Marka ve kullanılan ürünler, otelin konseptine uygun olarak özellikle projenin mimari Thierry W. Despont tarafından tercih edildi.

Divan İstanbulun banyolarında ve genel kullanım alanlarında GROHEnin Authentic serisi ürünleri göze çarpıyor. Geçmişin estetiği ile bugünün teknolojisini birleştiren Authentic Serisinden Sinfonia ve Somerset ürünleri otelin çizgisi ile son derece uyumlu bir estetik bütünlük yakalıyor. Nostaljik detayların ön planda olduğu Sinfonia lavabo bataryası, stop valf ve el duşu birbiri ile son derece uyumlu. Duş alanında ise Somerset termostatik kumanda, geniş su akışı alanına sahip Rainshower Retro duş başlığı ile kombine ediliyor.

GROHE gömme rezervuar sistemleri, pnömatik mekanizmaları ile uzun ömür, sessiz çalışma ve rahat kullanım sunuyor. GROHE Whisper® teknolojisi ile sadece akan suyun sesi duyuluyor ve bu teknoloji sayesinde, banyo yerleşiminde esneklik sağlanıyor. Divan İstanbulda da bu özellik dikkate alınarak seçilen Rapid SL Gömme Rezervuar ve Skate Cosmopolitan Gömme Rezervuar Paneli; genel kullanım alanlarında zarif tasarımları ve gelişmiş teknolojisi ile ankastre pisuar yıkama sistemi ve Tecktron Skate elektronik panel yer alıyor.

Her detayın özenle işlendiği Divan İstanbulda GROHE ürünleri de konuklara kaliteli bir hizmet için gün sayıyor.


Geri Dön