19 / 04 / 2024

Divan Otellerinde bayram sürprizleri!

Divan Otellerinde bayram sürprizleri!

Divan Otelleri, bayram süresince misafirlerine avantajlı konaklama seçenekleri ve bayram menüleri sunuyor. Divan İstanbul City, Divan Çukurhan ve Divan Gaziantep' in bayram sürprizleri sizleri bekliyor...




Divan Otelleri, bayram süresince misafirlerine avantajlı konaklama seçenekleri ve bayram menüleri sunuyor. 


Divan İstanbul City, Divan Çukurhan ve Divan Gaziantep'in bayram sürprizleri sizleri bekliyor. İstanbul'un kalbi Mecidiyeköy'de yer alan Divan İstanbul City'de misafirlere, 27 Temmuz - 3 Ağustos 2014 tarihleri arasında, otel müsaitliğine göre bir üst kategori odada konaklama ve sürpriz "hoşgeldiniz" ikramlarının yanında bayram tadında 3 gece kal 2 gece öde imkanı sunuluyor. Tarihi bir kervansaraydan butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan'da, Ramazan Avı boyunca Deluxe odada tek kişi konaklama ücreti 249 TL. 

iki kişilik konaklama ücreti 270 TL (KDV ve kahvaltı dahil) olarak sunuluyor. Bayram süresince bu avantajlı fiyatlara bir de sürpriz ekleniyor; 3 gece yapılan konaklamalarda yalnızca 2 gece ücreti ödeniyor. 


Divan Çukurhan'ın içerisinde yer alan Çeng'elhan Brasserie'de ise, Divan'a özgü lezzetlerin yanı sıra zeytinyağlılar, soğuk mezeler, çorba ve ara sıcaklar ile Ramazan tatlılarından oluşan menü, Bayram süresince %5 oranında indirimli olarak sunuluvor.Gaziantep'e yeni bir renk getiren Divan Gaziantep'te, 25 - 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında misafirler sing'le ve double olarak kişi başı aynı ücretle konaklama imkanı buluyorlar.



Denge Gazetesi 


Geri Dön