25 / 04 / 2024

Divan Residence'a Marmaray ile ulaşım kolaylaşacak! Metrekaresi 2 bin 670 TL'ye!

Divan Residence'a Marmaray ile ulaşım kolaylaşacak! Metrekaresi 2 bin 670 TL'ye!

Halkalı 'da yapımı tamamlanan Divan Residence projesinin yanı başında Marmara Üniversitesi'nin 600 dönüm kampus alanı, Marmaray projesinin başlangıç durağı ve Tekstilkent fuar alanı bulunuyor



Halkalı 'da yapımı tamamlanan Divan Residence projesinin yanı başında Marmara Üniversitesi'nin 600 dönüm kampus alanı,  Marmaray  projesinin başlangıç durağı ve Tekstilkent fuar alanı bulunuyor. Projenin en önemli özelliği ise konut satın alanların Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip olmaları.

BİR BAKIşžTA
Projenin adı: Divan Residence.
Projenin lokasyonu: Halkalı.
Yapan şirket: Kuzu Grup.
Satış pazarlama sorumlusu: Kuzu Grup.
Projenin mimarı: Mim Yapı Mimarlık İnş. San. Tic. Ltd. şžti.
İnşaata başlama tarihi: Ocak 2008.
İnşaatı bitirme tarihi: Nisan 2010.
Toplam arsa: 34 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: 87 bin 315 metrekare.
Konut sayısı: 743.
En düşük ve en yüksek konut alanı: Konutların alanları 57 ile 111.46 metrekare.
Projedeki binaların yükseklikleri: A-C Blok:61 metre, B1 Blok: 32.5 metre, B2 Blok: 24,9 metre, E Blok: 13.4 metre ile 22.4 metre arasında, F Blok: 12,9 ile 21,9 metre, D Blok: 12,9 metre
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 1200 ile 1600 arası.

FİYATLAR NE DÜZEYDE
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 2 bin 670 TL.
Projedeki en ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: Projede konut fiyatları 159 bin TL ile 355 bin TL arasında değişiyor.
Ödeme koşulları: Sınırlı sayıda konutun kaldığı projede, yüzde 30 'luk peşinatın 1000 TL 'sini ödedikten sonra, geri kalan kısmı faizsiz olarak 3 yılda ödeniyor. Yüzde 70lik kısım için 12 aydan 120 ay 'a kadar vade seçeneklerinde yüzde sıfırdan yüzde 0.78 'e varan faiz oranı uygulanıyor.
 
PROJENİN AYIRT EDİCİ ÖZELLİKLERİ
Kolay ulaşım olanakları, yeni bir yaşam ve yatırım imkanı sunan Divan Residence projesinin yanıbaşında yer alan proje, Marmara Üniversitesi'nin 600 dönüm kampus alanına ve Marmaray projesinin başlangıç durağına çok yaktın bir noktada konumlanıyor. Divan Residence 'nin hemen yanı başında Tekstilkent fuar alanı bulunuyor. Projenin en önemli özelliği ise konut satın alanların Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip olmaları.
Projede anneler için ne düşünüldü: Projede anneler için çocukları ve komşularıyla birlikte keyifli zamanlar geçirmeleri amacıyla güneşlenme terasları ve havuz bulunuyor. Ayrıca rezidans hizmetleri kapsamında sunulan hosekeeping, kuru temizleme gibi hizmetlerden de faydalanabilirler.
Projede babalar için neler var: Günün yorgunluğunu spor yaparak atmayı tercih eden babalar için, yürüyüş parkurları, fitness salonu, tenis kortu ve basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor.
Projede çocuklar için neler var: çocuklar için ise yüzme havuzları ve çocuk oyun alanları mevcut.
Sosyal donatılar: Yürüyüş parkuru, fitness center, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro, tenis kortu, güneşlenme terası, kafeterya, açık ve kapalı yüzme havuzu vardır. projede ayrıca, resepsiyon hizmetleri, vale hizmeti, housekeeping, kuru temizleme hizmetleri verilecek.

ULAşžIM AVANTAJLARI
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Uğur Koleji 3 kilometre, Halkalı Toplu Konut Lisesi 2 kilometre, Eşref Bitlis Lisesi 3 kilometre, Mehmet Akif Ersoy Lisesi 3 kilometre, Halkalı Cumhuriyet İlkokulu ve Halkalı Doğa İlköğretim Okulu 1 kilometre uzaklıkta.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Mehmet Akif Ersoy Hastanesi 1 kilometre mesafede.
En yakın alışveriş merkezi ve uzaklığı: Armoni Park Alışveriş Merkezi 1 kilometre uzaklıkta.
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Sabiha Gökçen Havalimanı yaklaşık 50 kilometre, Atatürk Havalimanı 9 kilometre mesafede.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM'e 3 kilometre, E-5'e 2 kilometre.
0212 444 98 00
www.divanresidence.com


Geri Dön