29 / 03 / 2024

Divan Residence'ta 11 bin 500 TL peşinatla! 3 ay sonra teslim!

Divan Residence'ta 11 bin 500 TL peşinatla! 3 ay sonra teslim!

Kuzu Grup güvencesi ile Küçükçekmece'de inşaa edilmekte olan  göl ve deniz manzaralı konutlar için kampanyalar sunuluyor



Kuzu Grup tarafından İstanbul Halkalı'da inşası devam eden Divan Residence hem Marmaray'a, hem havalimanına, hem E5'e, hem TEM'e yakın konumda. Eşsiz göl ve deniz  manzarası ve konumuyla çağdaş mimarinin sağladığı her türlü konfor ve fonksiyonellikle bir arada bulabileceğiniz Divan Residence Halkalı projesi'nde 115 bin TL ile başlayan fiyatlarla satışa sunulan dairelerde yüzde 10 peşinat ile daire teslimine kadar ödeme yok.

Kuzu Grup güvencesi ile Küçükçekmece'de inşaa edilmekte olan  göl ve deniz manzaralı konutlar için kampanyalar sunuluyor. İki yakayı Boğaz'ın altından bağlayacak olan Marmaray'a 500 metre mesafede bulunan Divan Residence, Atatürk Havalimanı'na 9 km, E5'e 2 km, TEM'e 3 km uzaklıkta olan projeye alternatif yollarla ulaşılabiliniyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, türk hamamı, fitness center, sauna, teniskortu, basketbol sahası, amfi tiyatro, 4 katlı kapalı otopark, 24 saat güvenlik hizmetleri de yer alıyor.

Divan Residence'de 57,74 metrekare ile, 111,46 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 toplam 743 daire ve 26 dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gölü'ne ve Marmara Denizi'ne karşı olan Divan Residence 29 bin metrekare yeşil alanıyla da dikkat çekiyor. Divan Residence ayrıca arkasında Marmara Üniversitesine ait kampüs arazisi ve yanında İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB)'in Fuar Merkezi Tekstil Park ile komşu.

Koruma duvarı, 24 saat koruma ve kamerayla kontrol sistemi, yaşamınıza sürekli huzur katmak için evinizle site girişi ve site güvenliği arasında iletişim kurmak ve kapı otomatiğine kumanda etmek elinizde. Araç geçişi yüzeyde değil, Divan Residence Halkalı'da araçlar kapalı otoparkta. 34 bin metrekare alanda yaşam bulan Divan Residence Halkalı'da 29 bin metrekare yeşil alan ayrıldı. Zemin etütlerinden depreme uygun temel sistemlerine; yangın söndürme sistemlerinden yangın merdiveni ve yangın asansörüne; dış cepheden daire içi malzemesine kadar her ayrıntı konfor yaratan bir kalite ve özenle hazırlanıyor.

Sınırlı sayıda konutun kaldığı projede, daire fiyatının sadece yüzde 10'nu ödendikten sonra, daire teslimine kadar hiçbir ödeme yapılmıyor. Tek ara ödeme 3 ay sonra daire tesliminde yapılırken taksitlerde dairenize taşınınca başlıyor. Divan Residence Halkalı'da 1+1 dairelere 115 bin TL, 2+1 dairelere 173 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilmek mümkün. Kampanya kapsamında 12 aydan 120 aya kadar vade seçeneklerinde yüzde 0,00'dan yüzde 0,99'a varan faiz oranları uygulanıyor.

0212 444 98 00

www.divanresidence.com

[email protected]


Geri Dön