28 / 03 / 2024

Divan Residence'ta 125 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

Divan Residence'ta 125 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

Divan Residence Halkalı'da çok kısa bir süre sonra yaşam başlıyor



67 yıllık Kuzu Grup güvencesi ile İstanbul'un merkezinde konforlu, çağdaş ve seçkin bir yaşam tarzı arayanların tercihi Divan Residence Halkalı'da çok kısa bir süre sonra yaşam başlıyor. 1+1, 2+1 tiplerindeki dairelerin arasında fransız balkonlu, teras ve bahçe katları da mevcut. Üstelik bu konfora göl ve deniz manzarasının yanı sıra redience sakinlerine sunmuş olduğu geniş olanaklar, havalimanına yakınlığı ve Marmararay'ın başlangış noktasında yer alması eklenince kaçırılmayacak bir yatırım olanağı sunuyor.  Sosyal tesisler açısından da zengin bir içeriğe sahip olan Divan Residence Halkalı'da açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness center, yürüyüş parkuru,  çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro ve tenis kortu bulunuyor.
 
Sınırlı sayıda dairenin kaldığı projenin göl ve deniz manzaralı muhteşem konumu, eşsiz tasarımı ve bensersiz yenilikleri ile hem yatırım amaçlı hemde oturum amaçlı konut arayışında olanlara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Divan Residence Halkalı projesinde 125 bin TL ile başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Divan Residence Halkalı'da 1+1 dairelere 125 bin TL, 2+1 dairelere 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilmek mümkün. Kampanya kapsamında 12 aydan 120 aya kadar vade seçeneklerinde yüzde 0,00'dan yüzde 0,95'e varan faiz oranları uygulanıyor.
 
Divan Residence Halkalı'dan, E-5 ya da TEM otoyollarıyla Atatürk Havalimanı'na ve İstanbul'un her noktasına kolayca ulaşabilir. Hemen yanı başındaki  Marmaray  Durağı'ndan Gebze'ye bile kısa sürede gidebilirsiniz. Buluşmaları, toplantıları kaçırma telaşından ve stresten uzak bir yaşam, kolay ulaşım imkânlarıyla iç içe. Yatırım için eşsiz bir konuma sahip böyle bir fırsat ise kaçmaz.
 
Kuzu Grup güvencesi ile Halkalı'da inşaa edilmekte olan  göl ve deniz manzaralı bir evin sıcaklığı ile bir otelin rahatlık ve konforunun bir arada sunmayı hedefleyen Divan Residece Halkalı'da 57,74 metrekare ile 11,46 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 toplam 743 daire ve 26 dükkan bulunuyor. 29.000 metrekare yeşil alanıyla da dikkat çeken Divan Residence ayrıca arkasında Marmara Üniversitesine ait kampüs arazisi ve yanında İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB)'in Fuar Merkezi Tekstil Park ile komşu.
Koruma duvarı, 24 saat koruma ve kamerayla kontrol sistemi, yaşamınıza sürekli huzur katmak için evinizle site girişi ve site güvenliği arasında iletişim kurmak ve kapı otomatiğine kumanda etmek elinizde. Araç geçişi yüzeyde değil, Divan Residence Halkalı'da araçlar kapalı otoparkta. 34 bin metrekare alanda yaşam bulan Divan Residence Halkalı'da 29 bin metrekare yeşil alan ayrıldı. Zemin etütlerinden depreme uygun temel sistemlerine; yangın söndürme sistemlerinden yangın merdiveni ve yangın asansörüne; dış cepheden daire içi malzemesine kadar her ayrıntı konfor yaratan bir kalite ve özenle hazırlanıyor.

0212 444 98 00

www.divanresidence.com

[email protected]

 


Geri Dön