28 / 03 / 2024

Divan Residence'ta 125 bin TL'ye! Yüzde 5 indirim!

Divan Residence'ta 125 bin TL'ye! Yüzde 5 indirim!

Divan Residence'ta 'Anneler Günü'ne özel bugün ve yarın yüzde 5 indirim yapılıyor...



34 bin metrekare arsa üzerinde, 87 bin 315 metrekare inşaat alanına sahip olan Divan Residence'ın inşaatı Mart 2008'de başladı. Projede teslimlerin Mayıs'ın ikinci haftasında yapılması planlanıyor.

Divan Residence'ta fiyatlar 125 bin TL ile 290 bin TL arasında değişiyor. Alanları 57, 59, 65, 74 ve 75 metrekare olan 1+1'ler 125 bin TL ile 215 bin TL arasında değişen fiyatlarla, alanları 78, 89, 91 ve 111 metrekare arasında değişen 2+1'ler 195 TL ile 290 arasında farklılık gösteren fiyatlarla satılıyor.

Divan Residence'ta yüzde 10 peşinatla Vakıfbank'tan konut kredisi kullanılabiliyor. Taksit ödemeleri kredi onaylandıktan 6 ay sonra başlıyor. Peşinatlar 12 bin 500 TL'den, taksitler ise bin 722 TL'den başlıyor.

Firma, Anneler Günü'ne özel bugün ve yarın yapacağı konut satışlarında yüzde 5 indirim uyguluyor.

Kuzu Grup'un Halkalı'da hayata geçirdiği Divan Residence projesinde 1+1, 2+1 tiplerindeki dairelerin arasında fransız balkonlu, teras ve bahçe katları da mevcut. Sosyal tesisler açısından da zengin bir içeriğe sahip olan Divan Residence Halkalı'da açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness center, yürüyüş parkuru,  çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro ve tenis kortu bulunuyor. 
 
Divan Residence Halkalı'dan, E-5 ya da TEM otoyollarıyla Atatürk Havalimanı'na ve İstanbul'un her noktasına kolayca ulaşabilir. Hemen yanı başındaki  Marmaray  Durağı'ndan Gebze'ye bile kısa sürede gidebilirsiniz. Buluşmaları, toplantıları kaçırma telaşından ve stresten uzak bir yaşam, kolay ulaşım imkânlarıyla iç içe. 

Koruma duvarı, 24 saat koruma ve kamerayla kontrol sistemi, yaşamınıza sürekli huzur katmak için evinizle site girişi ve site güvenliği arasında iletişim kurmak ve kapı otomatiğine kumanda etmek elinizde. Araç geçişi yüzeyde değil, Divan Residence Halkalı'da araçlar kapalı otoparkta. 34 bin metrekare alanda yaşam bulan Divan Residence Halkalı'da 29 bin metrekare yeşil alan ayrıldı. Zemin etütlerinden depreme uygun temel sistemlerine; yangın söndürme sistemlerinden yangın merdiveni ve yangın asansörüne; dış cepheden daire içi malzemesine kadar her ayrıntı konfor yaratan bir kalite ve özenle hazırlanıyor.

29 bin metrekare yeşil alanıyla da dikkat çeken Divan Residence ayrıca arkasında Marmara Üniversitesine ait kampüs arazisi ve yanında İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB)'in Fuar Merkezi Tekstil Park ile komşu.

Divan Residece Halkalı'da toplam 743 daire ve 26 dükkan bulunuyor.

0212 444 98 00

www.divanresidence.com

[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön