19 / 04 / 2024

Diyar Beton, bölgenin beton boru ihtiyacına cevap veriyor!

Diyar Beton, bölgenin beton boru ihtiyacına cevap veriyor!

Diyarbakır merkezli Diyar Group çatısı altında beton betonarme boru ve elamanları üretimi gerçekleştiren Diyar Beton, 100 'ü aşkın ürünle Diyarbakır ve bölge illerin ihtiyacına cevap veriyor.




Diyar Group çatısı altında beton betonarme boru ve elamanları üretimi gerçekleştiren Diyar Beton, 100'ü aşkın ürünle Diyarbakır ve bölge illerin ihtiyacına cevap veriyor. Bölgede Avrupa kalite standartlarına sahip tek tesis olduklarını iddia eden Diyar Beton ve Betonarme Yönetim Kurulu Başkam Ali Karakaş, "4 bin metrekaresi kapalı, bin metrekaresi laboratuvar ve idari bina, 2 bin 500 metrekaresi ise stok sahası olmak üzere toplam 30 bin metrekare alana kurulu tesisimiz, 100'ü aşkın ürünle başta Diyarbakır ve bölge illeri olmak üzere illerimizdeki yaşam kalitesini artmasına katkı sağlıyor. Kapasitemizi geçtiğimiz yılın başında modern teknolojik makinelerle yüzde 100 artırmış olduk. Konkasör şantiyemiz ise çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu. 


Çağdaş kentlerin altyapısı için üeri teknoloji üe insana ve çevreye saygılı profesyonel 45 kişilik kadro ile üretim gerçekleştirdiklerini belirten Ali Karakaş beton üretim santrallerinin günlük 180 metreküp üretim kapasitesine sahip olduğunu söyledi. 


Fabrikada entegre contalı beton, betonarme boru ve baca elemanlan imalatlarının 11 adet makine ile gerçekleştirildiğini ifade eden Karakaş, "Bunun yanı sıra sanat yapılarında kullanılmak üzere prefabrik box menfez imalatı yapmaktayız. Ayrıca tesisimizde bir adet 25 tonluk mobil vinç, bir adet beko loder yükleyici, bir adet 5 tonluk forklift, bir adet buhar kazanı ve bir adet jeneratör bulunmaktadır" dedi. Karakaş, fabrika sahası içinde bulunana laboratuvarda teknik personeller tarafından üeri teknoloji kullanüarak beton mukavemet deneyi, agrega deneyi, beton kanşım dizaynları ve sızdırmazlık deneylerinin yapüdığını belirtti. Ürünlerinin laboratuvar ortamında her türlü deneyden geçirildikten soma tüketiciye sunulduğunu vurgulayan Ali Karakaş "Ürünlerimiz, değişik dolgu ve trafik yüklerine karşı üstün dayanım, yüksek iç basmç dayanımı, yüzde 100 sızi l 1 Günlük 180 metreküp üretim kapasitesi 45 kişilik kadro ile üretim gerçekleştirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaş, beton üretim santrallerinin günlük 180 metreküp üretim kapasitesine sahip olduğunu söyledi. 

dırmazlık, tamamen yerli hammadde Ue yerli kaynaklar kullamlarak üretim, sürekli ve hareketli yükler altında işletme ömrü boyunca hatan ve boru kesitinin deforme olmadan kalması, pas payı kullanılarak korozyana karşı durabilme gibi niteliklere sahiptir" dedi. 


Diyar Group olarak çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdiklerinden bahseden Ali Karakaş, dış mekân mobüyaları ve peyzaj birimlerini de şirketleştirerek Diyar Peyzaj ve Kent Mobilyalan'm kurduklarını dile getirdi. Kent ilaçlama, kent temizliği gibi alanlarda faaliyet gösteren şehircilik hizmetleri ve otogar işletmesi birimlerinin de ayn şirketler olarak yollarına Diyar Group çatısı altında devam ettiğini kaydeden Karakaş, "Konutta iddialı ilerleyen inşaat ve yapı birimimiz Lotus inşaat olarak şimdiden bölgenin en yenüikçi ve yaratıcı inşaat firması olmaya adaydır. Diyarbakır Aziziye Mahallesi A Plus Seyran projemizle bölgemizin en yüksek katlı projesini yapmanın gururunu taşıyoruz" ifadesini kullandı. 


Dünya Sektörel Ek




Geri Dön