16 / 04 / 2024

Diyarbakır Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü'nde 9 bin TL'ye devremülk!

Diyarbakır Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü'nde 9 bin TL'ye devremülk!

Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü projesi, Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde, 300 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor. Helinamin Çermik Termal'de satılık devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde hayata geçen Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü, 300 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 3 bin 45 daire bulunuyor.


2 etap halinde inşa edilecek olan Helinamin Çermik Termal Tesisleri'nde 488 yatak kapasiteli 5 yıldızlı kongre otelinin yer alması planlanıyor. Projeden devremülk daire satın alan her aile için fidan dikimi yapılacak.


Diyarbakır Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü'nde helikopter pisti, AVM ve sinema,  ekolojik pazar,  Spa ve Wellness Center, havuzlar, Türk hamamları, etnografya müzesi, çocuk eğlence alanları, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi yer alacak.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü projesinde, daireler her aileye hitap edecek şekilde tasarlandı. 


İlk etabın inşaatı biten Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü'nde 2. etap çalışmaları başladı. Projede dönemler 10 gün olup her yıl bir ay ertelemeli  dönüşümlü olarak kullanılıyor. 


Dairelerde takas imkanı ve sabit dönem imkanı da bulunuyor. Sabit dönemde fiyatlara yüzde 15 fark ekleniyor. Helinamin Çermik Termal'de satılık devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Adres: Haburman Caddesi No:54 Çermik/DİYARBAKIR


Helinamin Çermik Termal Tatil Köyü iletişim 

Telefon: 444 3 701

Web: www.helinamin.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com




Geri Dön