20 / 04 / 2024

Diyarbakır Kırklardağı Konakları 'nda metrekaresi 1.400 TL'ye!

Diyarbakır Kırklardağı Konakları 'nda metrekaresi 1.400 TL'ye!

Anadolu Aslanı Yapı tarafından 70 dönüm alan üzerine inşa edilen Kırklardağı Konakları'nda yer alan konutlar metrekaresi 1.400 TL 'den alıcı buluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, dubleks ve teras evleri yer alıyor...



Diyarbakır 'ın tarihi ve kültürel yapısıyla özdeşleşen, efsanelere konu olmuş, yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği, çevresinde Gazi Köşkü, On Gözlü Köprü, Hevsel Bahçeleri ve Dicle nehrinin eşsiz manzarasıyla taçlandırdığı özel bir mekanda, çağdaş ve farklı bir konseptle projelendirilen Kırklardağı Konakları, lansman sonrası başlayan satışlarında yoğun talep gördü.

Anadolu Aslanı Yapı tarafından 70 dönüm alan üzerine inşa edilen Kırklardağı Konakları 96 bin metrekare inşaat alanına sahip. 53 ile 212 metrekare arasında farklı büyüklüklerde konutlardan oluşan projede dairelerin metrekaresi 1.400 TL 'den alıcı buluyor.

724 konuttan oluşan Kırklardağı Konakları ile Diyarbakır 'da birçok ilke imza atılıyor. Diyarbakır 'ın ilk markalı konut projesi olarak inşa edilen Kırklardağı Konakları 'nda 1+1, 2+1, 3+1, dubleks ve teras evleri yer alıyor. Tüm malzemelerde alanının en iyi markalarının tercih edildiği proje, Diyarbakır 'ın en özel konut projesi olarak konumlanıyor.

İnşası devam eden projenin Aralık 2012 'de tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Kırklardağı Konakları, çevre düzenlemesine verilen önemle, oteliyle, küçük ve büyük yüzme havuzlarıyla, tenis kortuyla, amfi tiyatrosuyla, çocuk oyun alanlarıyla, yürüyüş parkuruyla, alışveriş merkeziyle, geleneksel konut anlayışını yıkarak, hayallerde kurulan bir yaşam alanını Diyarbakır 'da hayata geçiriyor.

0212 454 31 90

http://www.kirklardagikonaklari.com/


Geri Dön